Månedlige arkiver: april 2015

Manilla vibe

30. april 2015

Blomster og planter / Inspirasjon / Interiør / Interiørbutikk / Mathildes Verden / Stue / Tine K

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

Om et par uker venter jeg storfint besøk av noen glade interiørdamer, og i den forbindelse så valgte vi å male gulvene hvite igjen. De trengte sårt et strøk til etter for rask tilbakeflytting av møbler. Det endte opp med 2 strøk gulvmaling. Mange lurer på om hvordan det er å ha hvite gulver. Personlig elsker jeg hvite gulv, alt blir så lyst og lekkert. Synes også innredningen blir lettere da alt kommer så mye mer fram i form av kontraster. Klart at støv og skitt synes bedre, men er absolutt verdt det. Man sveiper raskt over gulvet med moppen.

Jeg viser dere en sneakpeak av mitt lille sidebord (tine k) fra Mathildes Verden. Kan også fortelle dere at mine samarbeidspartnere åpner en ny café og brasseri «Chez Mathilde» i midten av mai. Vil du lese rapportasjen om den nye caféen, trykk HER. Dette blir bra om du skal en tur til Steinkjer i sommer.

By Lisette

Bedringens vei?

27. april 2015

Helse / Hverdagsglimt / Inspirasjon / Klær og mote / Olivias hus

SONY DSC

SONY DSC

 

I dag er den første dagen på over 14 dager jeg føler meg litt bedre i ryggen. Hver morgen jeg har stått opp har jeg følt meg som en 70-åring de sist månedene. De siste ukene har vært preget av å ligge eller gå.

Det er fortsatt kjølig ute, og måtte ha en varm ull cardigan fra Moss Copenhagen. Sendt fra Olivias Hus som sender med postoppkrav over hele Norge.

By Lisette

Vennskap

26. april 2015

Blomster og planter / Filosofi / Foto / Hverdagsglimt

SONY DSC

Jeg leste et innlegg på bloggen til Vanessa Rudjord i dag, veldig tilfeldig igrunnen. Men har tittet innom denne damen litt i det siste, og hun skriver sabla godt! Innlegget på bloggen hennes handlet om vennskap, og det traff meg midt i fleisen.

I hele mitt voksne liv har jeg vært en utadvendt jente, med mange baller i luften. Nettverket har vært stort, men få nære venner. Jeg har følt meg annerledes til tider, og krever mer ro i relasjonen til andre mennesker- spesielt om det skal bygge et vennskap der. Jeg kan huske tilbake som liten jente at jeg trivdes best én til én. Dette har nok vært sårt til tider, og som voksen har jeg lært å akseptere meg selv. Jeg har to nære venninner…tre med min mor. Den ene heter Annelin, og den andre Rita og den tredje mamma.

Annelin traff jeg på trening da jeg var 14-15 år, hun var da 21 år. Vi har holdt sammen siden, og hun er en venn som du kan stole på. Vi er veldig forskjellige, men like på samme tiden. Når jeg er med Annelin er jeg 100% meg selv, og det kan gå mnd mellom hvert treff, men når vi er sammen så dynamikken der på plass. Annelin gir, hun tar ikke og er min BESTEVENN! Hun er fadder til yngstemann, og vi gikk gravid med nr 2 sammen.

Rita traff jeg i fjor….ja, du hørte riktig! Dette er en dame som jeg traff igjennom It works, vi er begge sykepleiere og føler vi har kjent hverandre siden vi var bitte små. Det er få slike mennesker en treffer i løpet av sitt liv på denne måten. Vi skulle treffe hverandre på flyplassen, og reise til Lillehammer på en messe. Vi kjente ikke hverandre fra før, og begge va veldig spente. De gode samtalene kom raskt, og vi treff hverandre på en helt spesiell måte. I ukene og månedene etter har vi fortsatt kontakt jevnlig. Dette er et vennskap jeg tar med meg i hjertet videre langt i voksnes rekker…

Min tredje beste venn er mamma,  min livsveileder! Hun stiller alltid opp, og hun er min aller beste venn. Til tider kan vi være i tottene på hverandre, men det er kun av pur kjærlighet.

Vennskap handler ikke om kvantum, men den nære relasjonen du har til din venn! En venn lytter, den gir av seg selv i gleder og i sorg.

By Lisette

 

 

Springtime

24. april 2015

Inspirasjon / Stue / Tine K / Vårt hus

SONY DSC

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

SONY DSC

 

Fredag er her, og et nydelig sitat jeg vil dele….

«Mitt stille vann, jeg må tilbake hit når jeg må finne roen. Mitt stille vann, mitt stille vann, jeg må tilbake hit når jeg har mista troen».

Litt melankolsk sitat som jeg synes er nydelig!

Hatt og pute fra Ølen møbel, alt fra Tine K.

Ha en god helg!

By Lisette

Back to basics

23. april 2015

Inspirasjon / Klær og mote / Olivias hus / Sko / Smykker

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

En gjengganger i garderoben er fargene hvitt og blått. Jeg liker å kle meg opp, men det må ikke bli for jålete. Jeg er en «easy going» person som er i bevegelse, og kler mer deretter!

Basic hvit trøye fra Samsøe i «linkvalitet» er man litt kledd også, perfekt som basisplagg. Santai armbåndet er i min gate, minimalistisk og pent. Alt er fra Olivias Hus, som sender med postoppkrav rundt om i landet. En rask og god service!

By Lisette

 

 

 

Vårnytt!

21. april 2015

Hverdagsglimt / Inspirasjon / Klær og mote / Olivias hus

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

SONY DSC

SONY DSC

 

Endelig har sneakersen jeg har siklet på i måndesvis entret hjemmet- nemlig Adidas «Stan Smith» modellen. Denne er like kul til maxikjolen som til skinny jeansen. Fargen jeg har valgt er navy. Jeg elsker striper, og kjolen er fra Samsøe. Tilbehør vil jeg vise dere er fra Santai, det lile blå armbåndet. Vil vise det nærmere i neste innlegg.

Alt sender Olivias hus med postoppkrav til deg! Vil du ha noe tilsendt, kontakt dem HER. Vær rask for å sikre deg go´bitene.

Ha en fin tirsdag!

By Lisette

10 ting du kanskje ikke visste…

18. april 2015

Blomster og planter / Filosofi / Foto / Hverdagsglimt

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

10 ting du kanskje ikke visste om meg:

1. Jeg trives best i eget selskap, selv om de fleste tror jeg er ekstrovert og super utadvent.

2. Jeg blir fort rørt, og tåler ingenting….Det kan være en fin låt, et tv program og en stemning i et rom som beveger meg.

3. Planen var å bli politi, men endte opp som sykepleier.

4. Jeg blir fort engasjert, og er super effektiv.

5. Hater rot, men inni skuffene er rotet. Har dog roet det ned etter to 2 barn og mann.

6. Har 2 utdannelser: omsorgsarbeider og sykepleier.

7. Min favoritt rett og drikk: en god biff , gode salater og rødvin.

8. Får fort «diller» og min nye dille er økologisk drikk «Yerba mate»., sluker alt som er sunt.

9. Har 15 års jubileum som Jazzercise instruktør.

10. Er halvt fransk.

By Lisette