Månedlige arkiver: april 2014

Heia bloggen

30. april 2014

Ukategorisert


Det har vært noen nydelige vårdager i Stavanger, og store deler av landet de siste ukene. Bambusmøblene fra Tine k er ute, kjøpte disse i fjor hos Designstjerner. Krukkene er såvidt plantet med sommerblomster, og bilder fra uterommet kommer. I påsken kjøpte jeg mitt første bambustre, det gir den perfekte sydlandske følelsen. Og det er ikke feil her på vestlandet.

Ha en fin 1.mai feiring i morgen.


Lisette

Å bo seg inn

17. april 2014

Ukategorisert

Å bo seg inn i et hjem tar år, det er først nå jeg kjenner at jeg er takknemlig for hva vi har fått til. Jeg har vært innom de fleste stiler, og det er rart å tenke på når jeg ser igjennom bilder de siste 7 årene hvordan hjemmet gradvis har forandret seg. Har fortsatt tanker om hva som kunne blitt oppgraderert, men  alt i alt betyr interiør ingenting i forhold til gode opplevelser med familie og venner. Men klart det er jo trivelig å ha det fint rundt seg. Etter jeg begynte å praktisere yoga har livet fått en dypere mening, og det har startet tankeprosesser hos meg. Man higer alltid etter noe mer, men gjør det deg lykkeligere er spørsmålet? Indre roen gjør meg fokusert og jeg er sentrert i nuet.


Happy påske dere, takk for du titter innom meg.


LisetteCreme de la creme

15. april 2014

Ukategorisert

Jeg har alltid vært glad i kremer og dufter, og fikk prøve ut noen produkter fra merket JOIK som er håndlaget av naturlige ingredienser. JOIK fører kremer og duftelys. Tommelen opp!Besøk gjerne JOIK HER.


Glad påske.


Har enda ikke funnet iphone min. Noen klarsynte der ute?


LisetteDu er så søt når du sover

12. april 2014

Ukategorisert


Minsten Amadeus sover så søtt på sofaen, han er syk på tredje dagen. Tenkte det var en glimrende anledning til å ta noen bilder av han. Ble i grunnen ganske så fornøyd med uttrykket på bildene. 


Jeg er uten mobilen, den har vært sporløst forsvunnet siden i går ettermiddag. Hele familien har vært på leteaksjon. En helt ny iphone- så utrolig surt. Krysser alt jeg har for at den dukker opp.


Lisette

Få ord

10. april 2014

Ukategorisert

Noen dager er ordene ikke alltid der, man føler det når man sitter bak tastaturet. Enkelte dager så faller ordene seg naturlig og flyten er der. Så i dag legger jeg ordene til siden. Ønsker DEG som titter innom bloggen en fin kveld.LisettePåske og puter

8. april 2014

Ukategorisert

Påskeferien nærmer seg med stormskritt, og jeg gleder meg til å tilbringe påskedagene med familien. Første året siden jeg var 18 jeg har fri i påsken, ingen turnusarbeid mer- en så lenge. På samme tiden tenker jeg på gamle jobben som sykepleier, men grunnfilosofien har jeg med meg i uansett yrke. 


Nye puter fra Tine K home er på puffen. Disse er kjøpt hos Mathildes Verden. Besøk dem gjerne på IG med samme navn. Rune og Ruth har et enormt utvalg av interiør og klær.


Lisette

Eggbowl

6. april 2014

Ukategorisert

Helgens bukett ville jeg ha i gult og skulle bestå av vårblomster. Ble kjempe fornøyd med resultatet. For dem som har følgt bloggen min en stund vet at jeg er lidenskapelig glad i blomster i interiøret. For meg er ikke interiør uten. Jeg tenker alltid hvilke form på vasene som passer, og egget i gips ble valgt dennne gang. Perfekt rundt disse påsketider synes jeg. 


Veldig gøy å se at mange besøker bloggen hver dag- tusen takk fordet.

Lisette


Vårsko

4. april 2014

Ukategorisert

Mine første vårsko er kjøpt hos nabobutikken SkOnå på Randaberg. De har nettopp åpnet ny butikk på Kvadrat kjøpesenter med mange freshe sko og merker. Butikken bugner av nyheter, og dem har nettbutikk. Gratis frakt, det er et stort pluss. 


Trykk HER for å besøke nettbutikken. Du finner dem også på Instagram med profilen skonaa.


Ha en fin helg, her på vestlandet er det meldt regn.


Lisette