Månedlige arkiver: april 2013

Grønneplanter

29. april 2013

Ukategorisert

Ingen tvil om at planter er HOT…også på interiørfronten som sterke virkemidler i inredningen. Det sies også at grønneplanter skaper harmoni og godt inneklima. Og jeg er oppvokst selv i et hjem med masse grønne planter, og husker det som harmonisk og fint. Herlig med gode barndomsminner…
Ønsker deg en frisk dag med eller uten grønne planter…litt cheesysetning der på slutten. Signing out…

DET SPIRER

26. april 2013

Ukategorisert

For en uke siden var plenene rundt oss preget av lang høst og vinter, men plutselig etter dager med vestlandsregn ser jeg grønt gress bak hos oss. Det sier vell at våren er her, og at vi kan gå mot varmere dager. I wish…Her er to deilige vårblomster…syrinene stod bare 1 dag. Så disse blir nok ikke kjøpt inn her igjen. Etter to forsøk. Men nydelige er dem… Vasen dere skimter er i papp fra Serax. Utrolig kul.

God helg!

Lisette

Sans for detaljer

24. april 2013

Ukategorisert

Detaljefoto har alltid vært det jeg liker best, og da er det kun meg og speilreflex kameraet- og ingen andre. Kanskje du kjenner deg igjen. Noen synes kanskje det er kjedelig, for jeg vet at flere der ute liker oversiktsbilder av interiør og hjem. Men hos meg håper jeg dere får en salig blanding. 


Jeg redigerer bildene mine hos picmonkey.com, det er en gratis redigeringsprogram som gjør jobben med mange like funksjoner som photoshop. Bare mye enklere. Før redigerte jeg bildene i iphoto, og bruker i grunnen begge deler.

Her regner det i skrivende stund…ingenting som minner om våren enda.

Lisette

P E O N E R

22. april 2013

Ukategorisert

Ingen tvil om at jeg elsker P E O N E R, disse er mine første bukett av dette slaget i år. Og dem står minst en uke om du bytter vann annen hver dag. Peoner finnes i mange sommerhager, og hadde vi hatt en stor hage så hadde dem garantert vært i vår. 

I dag er det to år siden jeg ble mamma for andre gang. Så hipp hipp hurra til vår kjære Amadeus. Vi elsker deg.
Wish U all a nice week…thank you for stoping by.

Lisette

F R E E E E D A G

19. april 2013

Ukategorisert

Helgen er her, og vi skal feire lille Amadeus som fyller 2 år på mandag. Så i den regi ville jeg bake gjærbakst til familien. Jeg har alltid vært så imponert over kanelsnurrer, og våget meg på oppskrift som var på Trines matblogg. Og hvis jeg kan skryte så smaket dem himmelsk…nøkkelen på god gjærbakst er G O D T I D.

Cinnemonbun


Note it …

Vil du teste oppskriften jeg lagde, se HER

Ønsker DEG en fin helg!

Lisette

Bamboo is in the house…

17. april 2013

Ukategorisert

Jeg vil vise dere en sniktitt av våre nye bambus utemøbler fra Tine K Home. Jeg er «materiell overlykkelig» over at disse er våre. Klisje som det høres ut, så blir man glad altså. Jeg har drømt om dem i flere år…og takk til Sissel fra Designstjerner som bestilte dem til meg. Your number one! Jeg vil dele med dere mer fra møblene når utesesongen er ordentlig i gang.

Spring and bamboo


New converse in denim

Når det gjelder innredning ute så gleder jeg meg vanvittig. Jeg elsker og være ute, særlig når sola er der til lange kveldstimer. Blomster ute skal jeg ha mye mer av i år, man blir så glad av dem. På bildet ovenfor viser jeg fargene vi skal ha ute. Håper du likte den lille sniktitten. 

Trykk HER for og besøke Designstjerners nettbutikk, Sissel fører en rekke kjekke interiør merker som Tine K Home, VIPP, Kähler, Happylights osv.

Lisette


FLOWER CLOSEUP

15. april 2013

Ukategorisert

Denne gangen ville ikke ranunklene stå så lenge her før dem datt med hodet. Men så lenge vi bruker kreativiteten litt så trenger man absolutt ikke og kaste dem. Jeg fikk denne søte Finn Schøll vasen av min bror og hans samboer til jul, og den er perfekt til og putte oppi små snitt blomster. 

Endelig mandag, og ny uke på plass. Jeg elsker mandager og hverdager. Helgene kan blir fort hektiske synes jeg, men dette er jo selvsagt opp til foreldrene da. Men man skal liksom prøve og rekke over det som vi ikke når i ukedagene. Men er heldigvis priviligert som jobber redusert da.

I morgen røpes hvem som vinner giveaway her på bloggen. Du kan delta til kl. 21.00 i kveld.

Lisette