Månedlige arkiver: april 2012

Vakkert…

30. april 2012

Ukategorisert

Som dere vet så har jeg fått en ekstra jobb i interiør butikken VAKKERT i Stavanger, denne butikken er spekket med gobiter fra ulike merker som Karmameju, ByNord, Kähler, Ditte Fisher, Missoni Home, Louise Roe og en andre rekke merker. Hos VAKKERT kan du få kule lamper til kremer, til de vakre ByNord putene med islandshestene, deilige pledd, puffer, sengtøy og håndkler. Ja…bort imot alt. Everly som er butikkinnehaver er utdannet Interiørdesigner, og vet hvordan hun skal style butikken for at den skal være tiltalene for kundene sine. Nå gleder jeg meg til og være endel av teamet med henne, og det som er så deilig med Everly er at hun er så åpen og jordnær, og er åpen for nye ideer. Jeg vil si jeg er så heldig som har muligheten til å jobbe med det jeg ELSKER mest, interiør og mennesker( og som sykepleie jobben). Vi sender gjerne varer rundt om til hele landet om det er noe spesielt DU ser etter.

Louise Roe sin kolleksjon…mye strikk og stiper fortsatt

Fantastisk Styling, hva?Denne kule lampen har vi i butikken…

Trykk HER for å lese mer om VAKKERT!
Ha en fin ukestart dere, og EKSTRA velkommen til nye følgere som dukker opp. Veldig kjekt og inspirerende!!!

Lisette

 

Bloggtreff hos Ølen møbel…

29. april 2012

Ukategorisert

Vell hjemme etter fantastisk tur sammen med en godgjeng fra Rogaland…noen tusen fattigere, men veldig glad Lisette i dag. Fikk med meg mitt nydelige Bloomingville trebord, puter fra Soul of Himla og Tine K. Har også bestillet oss en ny Tine K sofa oppe i 2.etg. Men NÅÅÅÅÅÅ er pengesekken slutt, haha…Jeg var så heldig og sitte på med Linnea med bloggen tretoen, en alletiders varm og åpen jente. Vi var begge trette i snakketøyet etter tur/retur sammen til Ølen. Butikken svarte til forventningene, og Anita/Bjørn spanderte lunsj på oss alle i Etne på Fugl Fønix- Kult navn! Her er et bilderas jeg har lånet, jeg klarte og slette 67 bilder fra turen, blæææææææ….


Fra venstre: Mrs Hardy, Tretoen, meg og Cathrines Hjerterom
 

 
 
 Butikkinnehaver: Anita
 
Her Silje som er min gode bloggvenn, du har en FANTASTISK personlighet!

 
 

Marthas lille boble vurdere den nye keramikken til Tine K.

 

Cathrines hjerterom, Kronprinsessene, Anita og Tonje med bloggen forever love kom fra Bergen i butikken…

 


Tone med bloggen Vakre dager, Mrs Hardy og Eli med Frøken Fryd…fine jenter!


Her er feien fjong…Hilde! Søt i grønt der…


Tapas fra Fugl Fønix…Tusen takk til Silje med bloggen Siljes Blogg som arrangerete treffet sammen med Anita og Bjørn, takk til alle bloggdamer for en hyggelig dag, fikk ikke pratet med alle, men sånn blir det jo når vi er såååå mange;) Og til Linnea for turen!


Lisette

Jording…

26. april 2012

Blomster og planter / Farger / Tine K

Hortensia er absolutt en favoritt blomst hos meg, denne er så NYDELIG. Vil helst ha den i snittblomst, da den er så dekorativ ensom alene i en fin vase. Om sommeren har jeg den i større potter ute, og den er så vakker. Min favoritt farge er nok hvitt, grønn eller svak rosa. I dag viser jeg bilder i blått. Har også kommet litt ny keramikk i blått fra Tine k.
 
BLÅ er en kald farge…liker du blått?
Nyt fat, keramikken til Tine K er virkelig noe…
 
Det blåe nye putene/keramikken har ikke helt funnet plassen hjemme hos meg enda, kall det nok et impulskjøp, men jeg får ikke helt roen med det. Jeg har kommet fram til at jeg trenger mer jordfarger, da farger kan gjøre meg litt stressa. Du tenker nok at kanskje jeg er litt rar? hehe, men det er tilfelle. Jeg vil veldig gjerne ha det i stua, men har byttet om minst 3 ganger. Så nå er dem kun nede for styling av bilder. Please si at noen av dere er like…*smile* Jeg blir lett påvirka av farger, og trenger jording  i interiøret mitt da jeg får nok impulser utenfra, og når jeg kommer hjem så må jeg ha ro. Er du med? 
 
Varm hilsen fra Lisette
 

Nytt bord flytter inn…

25. april 2012

Ukategorisert

Nå er det ikke mange dagene til bloggtreffet på Ølen møbel, og du kan tippe jeg gleder meg noe vanvittig. Har lenge vært på utkikk etter et rustikk trebord hjemme. Elsker det rustikke i interiøret det myker opp, og setter et fint preg i interiøret med det naturlige. Kunne hatt en tre i stua, så glad er jeg i det rustikke blandet med det moderne. Og som jeg har sagt tidligere er jeg opptatt av noe som gir meg en ro i hjemmet, og energisk som jeg er trenger jeg et hjem som gir meg ro og ikke for mye farger. Ikke misfortå meg, jeg elsker farger, men ikke hjemme i stua mi. Poengen mitt er at jeg vil vise dere bordet som kommer inn her i neste uke. Nettopp dette bordet fra danske Bloomingville. Kostet litt, men er verdt hver en krone…Bordet skal kjøpes hos Anita på Ølen møbel. Hun gir den beste servicen!


Kilder: lånt av Anita med bloggen MyHome

 


Husker dere om drømmejobben jeg snakket om, jeg har nemlig fått meg en ekstra jobb ved siden av sykepleie jobben min. Nemlig på interiør butikken VAKKERT i Stavanger. Fantastisk butikk som jeg skal lage et innlegg om senere. Er jeg ikke heldig? For meg er denne jobben en drøm, da jeg elsker og yte service og omgås det vakre er en drøm. Gå inn HER for og lese mer, dyktige Everly som driver butikken sender gjerne sine vakre ting.


Klem fra en blid jente om dagen…

Festselskap del 2.

24. april 2012

Amadeus / Bursdag

Vi var samlet 12 familiemedlemmer på søndag for å feire jubilanten Amadeus med 1-års dagen…Koselig, men jeg kaver nok mer en de fleste. Men alle er nok litt små stressa når de har selskap, for en vil jo sørge for at alle koser seg. Er du rolig når selskaper avholdes, eller stresser du? Dette er andre gangen jeg skriver dette innlegget, da jeg pubiserte plutselig et tomt innlegg. Fryktelig irriterende.


Colaflasker på bordet, utrolig sjarmerende…


Min far til venstre og min stefar til venstre;)
Heldig som har 2 stk…


Min mormor, svigerinne og broderen…


Litt stor krone…


Ferdinand i vinden, elsker ablegøyer…


Kake var deilig, legg merke til håret som er superseigt av alle kakene…


Tante Malene…


Dypt konsentrert…


I love TAPAS…


Godt det er litt rester i frysen til mannen som kommer hjem fra offshore i dag…


Svigermor Bjørg


Mamma og bessen til venstre, og stemor Unni til høyre…


Svigerfar Steinar med Amadeus…

Håper dere koste dere med bildene, og var litt med i selskapet…

Lisette

Festbord, del 1.

23. april 2012

Amadeus / Bursdag

En koselig 1-års dag overstått, jubilanten var helt i hundre og merket godt at han var festens midtpunkt. Ferdinand fikk hjelpe til med oppakking av gavene, da var han fornøyd. Han taklet fint at det ikke var hans tur, heldigvis…Kan ikke si at det var mindre travelt med selskap alene, men fikk veldig god hjelp av besteforeldre når de kom, så den biffen løste vi. 

Kjøpte meg en linduk i voks, alle trodde det var en vanlig linduk, men nå kan jeg angre for kjøpet av en duk til 800,- som er ødelagt av rød pesto. Tips for å få det bort?

Dette er det nærmeste DIY jeg noen gang nærmer meg, og lage en bursdagskrone…


Blomster er laget hos sølvberget blomster.

Bordet er dekket med linduk, servise fra Pillivuyt og manilla merker til bordkort med olivenkvist. Vasene som blomstene er oppi er Tine K sin nye kolleksjon. Veldig enkelt, men elegant.

I morgen kommer et bilderas fra festen med alle gjestene;)

Kos deg…

Lisette

Amadeus 1 år i dag…

22. april 2012

Amadeus / Bursdag

Hipp hipp hurra for min elskede Amadeus som er 1 år i dag, tenk det allerede har gått ett år siden jeg holdt ham i armene for første gang. Amadeus er en AKTIV og snill gutt, som holder mamma i aktivitet fra morgen til kveld. Han er stortsett alltid blid, og veldig glad i mammaen sin. Han liker ikke når hun går, da dilter han etter. Ja…han går, gikk sine første skritt da han var rett over 10 mnd. Og nå springer han. Amadeus er nysgjerrig, elsker mammas interiør/pynt, og er veldig klar over at han gjør noe han ikke har lov til. Da smiler han lurt og er kjappere en lynet. Du kan ikke snu deg, da er han opp trappene om jeg ikke har lukket grinden, noe jeg alltid husker etter jeg letet etter Amadeus for jeg trodde ikke han kunne krype opp trappene. Men der fant jeg han i 2.etg smilende, og jeg tenker «godt det gikk godt»… Dagene nyter han med mamma og familien, i dag blir det tapas og kake/kaffe. Mer bilder i neste uke kommer;)
 
Her var ikke Amadeus mange timene…han komm 11 dager på overtid og var 49 cm lang og 3550 g. 
 
Ca.9-10 mnd
 
Som dere ser alltid et smil rundt munnen…dette er rundt juletider.
 
Amadeus og mamma i mars-12
 
Amadeus 6 uker gammel, tatt av min snille venninne…
veldig tørr i huden ettersom der er mindre fostervann når de går på overtid;)
 

Bordekking

20. april 2012

Ukategorisert

I morgen blir Amadeus jammen meg 1 år gammel, dagen feires sammen med den nærmeste familien. Vi har bestillet tapas fra Bagelbuddy denne gangen(igjen), og var storfornøyd med maten og service i min 30 års dag i okt. Maten blir levert på døren, og det er deilig særlig nå mann måtte reise plutselig offshore i går. Veldig lei meg at han ikke får være med og feire lille mann. Da en slik dag er spesiell i mine øyne. I dag har jeg tusen ærend…jeg liker og dekke bordet fint og innbydende. Bilder kommer i neste uke fra mat og bursdag.

Disse bildene viser Tine K sin nyeste vase i hvitt med herlige lyserosa ranunkler og plisse hvit lampe skjerm fra Tine K og enda et sett med disse kule blomstene til høyre. Lampen til ventre du skimter er Jielde sin. Den må nok opp på soverommet,da jeg synes lyset er typisk leselampe…

Nå må jeg springe, blomster og servietter og bordekking står for tur, og så en tur innom Bohemia for og kjøpe lin voksduk.

Klem Lisette