Månedlige arkiver: mars 2014

Lindebjerg Design

30. mars 2014

Ukategorisert

Da har endelig skapet vårt kommet i det åpne hulrommet nede, nå føles stuen komplett. Skapet er fra danske Lindebjerg Design og er i fargen lys grå. Nå er skapet fylt med steintøy i porselen. Lindebjerg fåes kjøpt i ulike interiørbutikker om dere er interessert. Vi vurderer å male en farge inne der skapet står, slik at skapet kommer enda mer frem. Hva tror du?

 Trykk HER for å sjekke Lindebjerg Design.


LisetteKalkvegg

29. mars 2014

Ukategorisert

For to år siden så MÅTTE jeg ha bildelister, synes det passet nydelig over vinkelsofaen vi hadde. Men etter vi solgte den, ble de bare feilplassert. Jeg irriterte meg over dem, så min snille mann fjernet dem og sparklet over gamlesår. Som du ser på bildet har vi malt veggen i en lysgrå kalkmaling fra pure and original. Fargen vi har brukt her heter Silverlike. Malingen er kjøpt hos min samarbeidspartner MathildesVerden


Oversiktsbilder kommer, nå kaller solen meg ut. Ha en fin fin helg dere.


Lisette

Shellball og stilleben

22. mars 2014

Ukategorisert


I dag bjuder jeg på bilder av få ting, som oftest slik jeg liker det. Hos meg blir det ofte rotete med for mange stilleben, og da liker jeg at tingene betyr noe av det som står framme. Har lett i Stavanger på disse shellballene over lengre tid, og nå har Swedishgrace dem. Besøk hennes facebookside HER. Hun selger unike møbler og klær etc. 

Hun er også på instagram: swedishgracesandnes


Ha en fin lørdag


Lisette

Makeover

19. mars 2014

Ukategorisert
Hadde en femåring som var hoppende glad med sitt nye gutterom! Pasteller er byttet bort med et mer rampete uttrykk. Jeg har byttet ut litt ulike elementer for å skape uttrykket jeg tenkte til rommet til Ferdinand. Jieldelampen, puter og taklampe og maling fra pure original har laget akkurat den stemningen jeg var på jakt etter.

// Jieldelampen, housedoctor posene til leker, dayhome puter, taklampen og maling er fra Mathildes Verden. Trykk HER. Dem sender varer over hele landet //.


Lisette


Makeover og nytt pledd

15. mars 2014

Ukategorisert
Da er omsider mannen min kommet hjem fra nordsjøen etter nesten 3 uker. Så kjekt å være samlet igjen. Vi har såvidt startet med en liten makeover på Ferdinand sitt rom. Det skal males med kalkmaling og nytt tilbehør kommer. På bloggen i neste uke tenker jeg. Alt er kjøpt hos Mathildes Verden som kommer snart med nettbutikk- HURRA.


Teppet er fra Tine K Home og er fra den nye vårkolleksjonen, 100% bomull- deiligmykt. Fargen her er grå. Den sorte lysestaken er fra Housedoctor og den store keramikkvasen er fra Tine K. Alt får du hos Mathildes Verden. Trykk HER. Rune og Ruth sender over hele Norge.


Lisette

Ut av meg selv opplevelse og leopard

10. mars 2014

Ukategorisert


I går hadde jeg en nydelig opplevelse, rettere sagt yoga og spa på Sola strandhotell. Vi gjorde yoga fra tidlig morgen til sent på ettermiddagen sammen med en kollega, helt fantastisk. Jeg kom inn dørene heseblesende etter levering av to små til svigers, og deretter ble jeg slått ut av utsikten mot havet og stemningen inne i yogasalen. Vi startet hele seansen med pranamaya(pusteøvelser), og kjente plutselig at tårene trillet langs kinnet. Det første så slo meg «hva skjer», jeg klarte ikke å stoppe. Tårene rant, og jeg følte for og ordentlig gråte. Visste egentlig ikke hvorfor, for jeg var i utgangspunktet ikke lei meg. Lite søvn og stress finnes jo, men alt i alt hadde jeg det bra. Etter timen pratet jeg med yogalærer om opplevelsen, og det var visst helt normalt- thank god!


//Bildene jeg viser i dag er den vakreste puten i leopard/lin fra Dayhome. Kjøpt hos Mathildes Verden. Trykk HER //
LisetteMyke nyheter og veggpyd

4. mars 2014

Ukategorisert


Det er ikke bare Tine K Home jeg elsker, men DAYHOME har alltid vært en favoritt siden jeg startet å jobbe med interiør. Disse to putene er nyheter fra Mathildes Verden som sender pakker over hele Norge. Har flere myke nyheter som kommer på bloggen. Bildet som står på gulvet er i fra HYSJ. Synes det er et dystert vakkert motiv. Passer bra hjemme hos oss siden jeg elsker blomster, dermed var det naturlig innslag i stuen. 
Lisette