Månedlige arkiver: mars 2012

Påskeferie…

31. mars 2012

Påske

Nå blir det kanskje noen dager mellom hver blogginnlegg her på Lisettes Perler…jeg har det siste halveåret laget innlegg hver dag, dette er fordi jeg trives her med dere og er inspirert til og fortsette med foto og blogg. Men har endelig kommet der at jeg trenger ikke og lage innlegg hver dag, og i starten når en begynner med blogg blir en jo litt revet med. Ikke sant? Neste uke blir nok en travel uke, der jeg har begge ungene hjemme og nattevaktene står for døra til neste helg. Så om jeg ikke klarer og besøke dere like ofte, så er dere ikke glemt. 
Som dere ser så har jeg mac, og lurer på om dere kan anbefale et annet redigerings program som kan brukes på mac. Det må ikke være for avansert, og fint om dere husker pris.

Favoritt duftelyset mitt om dagen, det lukter så behagelig…

Kos dere med masse påskeegg og hverandre…

Vi blogges!

God påske til DEG…

Klem Lisette

Utfordring, kommode

30. mars 2012

Interiør / Utfordring

Myke minutter har en utfordring som heter «vis meg din kommode», og det passet jo perfekt ettersom vi har nettopp fått inn en ny tv kommode. Egentlig så har jeg bevisst aldri vist på bloggen tv vinkelen, mye pga jeg ikke synes tv er noe fint møbel. Det eneste jeg liker med tv vårt, er at det er HVITT. Og vi er nå på utkikk etter et større tv, men det må være HVITT;) Så her stiller jeg med mitt bidrag…Vil du være med så trykk, HER.
 
 
Her nytes kveldene foran…kommode og TV
Blått mot det hvite, elsk…
 
 
Da er det helg, og jeg ønsker dere en avslappet helg! 
 
Klem fra Lisette

Ny kommode…

29. mars 2012

Interiør

Denne siste tiden har perlerfamilien ryddet og kastet, og fått inn ny TV kommode, og valget endte på en enkel Ikea «Hemnes» kommode. Knottene som hørte til ble skiftet ut med sorte Housedoctor knotter, ble en fin kontrast til det hvite. Resten av TV kroken får dere i morgen. TV kroken har liksom aldri blitt vist her på bloggen hos meg, så nå er det sannelig på tid at dere får med dere den også, om dere vil?


Her er en snikktitt av et bilde…
 
Kanskje jeg skal hive meg på utfordringen til myke minutter i morgen…hmmm.
 
Vil takke dere for svar på innlegget i går, så mange fine komentarer.
 
Happy day to you all.
 
Lisette
 

Savn…

28. mars 2012

Tanker

Påsken er snart rundt hjørnet, og jeg begynner med nattevakter. 3 vakter hele påskehelgen står foran meg, det blir spennende og litt skummelt. Jeg blir fort dårlig vis jeg sover lite, så wish me luck…
Her er mine herlige lysrosa ranunkler…blomster hilsen fra meg til deg!


Kan dere hjelpe med med en ting…? Lille mann skal ha barnepike 1 gang i uken et par timer, hvor mye skal jeg gi henne pr.time? Hun er 15 år. Husker fra min tid så fikk jeg rundt 25-30 kr time. Hva er vanlig nå tro? Blir takknemlig for svar. 
 
Lisette

Fargebetydning…

27. mars 2012

Farger

Her er noe av det som ble med meg hjem på kundekveld på Ostehuset. Herlige blåe nyanser, blått er en farge som har en betydningen: Sannhet, verdighet, konservatisme, kulde, melankoli, tyngde, stille, konsentrerende, beroligende, tradisjonsrik, respekt, stabilitet, autoritet, ro og tilbakeholdenhet. Er dere enig om blå fargens betydning?
 
Prøvde meg på noen nye funksjoner på kamera…
 
Glad tirsdag til DEG! Takk for du titter innom…
 
Lisette

Snik kikk…

26. mars 2012

Sofa / Tine K

Som dere vet fikk vi Tine K sofaen i hus i sist uke, og elsker den. God og sitte i, og fin å hvile øynene på. Jeg venter fortsatt på et annet trekk til sofaen og en puff fra Tine K, og gleder meg til alt er i hus. Fargen jeg har valgt er Kit, en slags lys grå farge. Nå har jeg et hvitt trekk på sofaen, og det passer jo siden vi går mot sommeren. Har bestilt et stort stueteppe fra Tine K også, og håper dette er i hus i løpet av uken. Når alt er på plass blir det deilig. Nå begynner første etg og bli som jeg ønsker, og de andre 2 etg får man ta litt og litt…slik er det jo.
 
Her kommer det litt andre puter og farger…
 
Dere ser på bildene: mitt nye bambus bord, og lampe skjerm i fargen kit, og puter fra Tine K og Day home. Er veldig glad og fornøyd. Ønsker dere en fin og frisk uke!


Jeg vil takke Ann-Christin Nilsen fra AC-Home for god service, sjekk hennes flotte butikk blogg HER. Hun sender også varer til hele landet. Hun fører mange merker fra Tine K og Day Home så er mine favoritter. Løp og kjøp…
 
Lisette

Blomsterdag…

25. mars 2012

Blomster og planter

Fredager er som regel blomsterdag, og fant disse kule og annerledes blomstene i min favoritt butikk Sølvberget blomster. Noen som vet hva de heter? De gjorde seg uansett godt i denne vasen…

Likte du dem?Fin fin søndag til deg! Takk for du titter innom…har vært nærmere 1000 stk daglig som titter innom her de siste dagene, trodde jeg så feil. Super kjekt!


Lisette

Tine K for alle penga…

24. mars 2012

Interiørbutikk / Tine K

Kundekvelden på Ostehuset sammen med Tine K og Anita var kjempe koselig. Tine og Anita var så jordnære og imøtekommendes som jeg hadde blitt fortalt av Ann-Christin. Jeg pratet lenge med både Tine og Anita, og de gav meg mange interiør råd med fargekombinasjoner og hvordan en kan mikse med kontraster osv. Fikk kjøpt med meg til puter til den nye sofaen og en stråkurv som jeg har siklet på i lengre tid. Lokalet var pyntet med magnolia og andre dekorasjoner, og vi fikk suppe og vin på ostehuset. Tine og Anita hadde stylet lokalet med nyhetene i blått og bambus, fantastisk. Blått er på vei inn til meg, men kontrasten svart. Nydelig!
 
Disse bildene nedenfor har jeg lånt av Den gode feen, Linda.
 
 
Ser veldig fornøyd ut, eller?
 
Skulle ønske jeg hadde tatt flere bilder, men jeg hadde ikke «tid». God lørdag til DEG. Følg med de nærmeste dagene så får du med deg noen av kjøpene mine…
 
Helgeklem fra Lisette