Månedlige arkiver: februar 2015

Interiør lakkering

28. februar 2015

Inspirasjon / Interiør / Spisestue / Vårt hus

 

Før bilde:

 

Etter bilde:

 

 

 

Mye har endret seg de siste 8 årene interiørmessig hjemme hos oss! Alt var såpevasketeik, til og med gulvene. Eneste restene av eik siste året var spisebordet. En god venninne og svigers har brukt en velkjent interiørlakkerer i Stavanger, nemlig Vågane Viste. Dette pirret min nysgjerrighet, og jeg angrer ikke et sekund. Bordet ser mer eller mindre helt nytt ut, men har beholdt livet i trefurene over det hvite. Vi valgte å lakke det matt hvitt.

Svigers leverte inn kjøkkendørene til lakkering, og det ble som nytt hos dem! En annen venninne har lakkert kjøkken, og stuebord.

Jeg gir min varmeste anbefaling til Vågane Viste spesialinteriør! For en service og rask jobb de utførte. Fant dem også på FB, HER.

Ha en fortsatt fin helg!

 

By Lisette

 

 

Weekend

27. februar 2015

Inspirasjon / Klær og mote / Olivias hus

 

Nydelige modellen fra Olivias Hus(modellen nedenfor)

 

 

 

Fredag, den beste dagen i uken!  Gode tvprogrammer… pluss det er «skrotdagen» i uken for meg.

I morgen tidlig viser jeg vårt spisebord i nydrakt, det har nemlig vært på besøk hos en interiørlakkerer. Er super fornøyd med resultatet, pluss vi sparte godt med penger. Bordet jeg ville ha koster ti tusener av kroner-lommeboken smiler.

Ønsker deg en frisk fredag!

Jeans fra five units og stripete vårgenser i bomull fra Samsøe, alt fra Olivias Hus

By Lisette

Vårnytt!!!

26. februar 2015

Inspirasjon / Klær og mote / Olivias hus / Sko

 

 

 

 

 

Så kjekt å se at dere legger spor etter dere ved gavedrysset jeg kjører med mine samarbeidspartnere- TUSEN TAKK!

Sko og klesskapet har fått noen nye innslag, våren er definitivt min favorittårstid. Alt med våren er digg, spesielt å pakke vekk vintertøy.

Skodille hva er det? Dette har følgt meg siden tenårene…Denne gang new balance sko i hvitt semsket. Buksen er fra det populære merket Fiveunits og strikkegenser fra Munthe. Alt kjøpt hos Olivias hus. Dem sender gjerne rundt i landet! Trykk HER. I morgen viser jeg et antrekk på!

By Lisette

 

 

Gavedryss: Olivias Hus

25. februar 2015

Giveaway / Olivias hus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

oliviashus2

Olivias Hus er et livsstilskonsept som fører ledende merkevarer innen interiør, møbler, klær og sko, kaffe, te og sjokolade. Fellesnevneren for Olivias Hus er at produktene skal gi kundene  hverdagsluksus. Olivias hus ble startet opp av Lisa Frandsen i et lite hjørnelokale av en butikk i 2004, deretter Grandgården i hjertet av Mandal.  Konseptet har hatt en oppadstigende kurve, og ny butikk på Slottet i Kristiansand åpnet i 2012. Olivias hus sender varer over hele landet.

Gå inn å like på FB og IG, deretter er du med i trekningen av en stor Kähler vase. Husk å kommenter mitt ditt navn inne på siden min. Du finner dem på facebook HER.

Olivias Hus nettside: HER.

Instagram profilen: Oliviashus

Vinneren blir trukket når gavedrysset er ferdig!

 

Lisette

Friskus drikk og havrekjeks

24. februar 2015

Amadeus / Helse

 

 

 

 

 

Hjemme andre dagen med lille Amadeus som er syk, da må man finne ulike midler til å konsumere noe som helst fast føde. Hjemmelaget smoothie med chia frø, og havrekjeks a`la Berit Nordstrand. Gode byggeklosser til en syk kropp! Nå gjenstår det å se om jeg klarer meg uten å bli smittet.

Oppskrift på Berits havrekjeks finner du HER.

Gøy å se at dere er med på gavedrysset som kjøres her på bloggen! Følg med resten av uken for mer…Du kan enkelt delta nedenfor, eller trykk HER.

 

Lisette

 

 

 

 

Gavedryss: Run & Relax

23. februar 2015

Giveaway / Run & Relax

Run & Relax

 

Førstemann ut i gavedrysset er norske Run & Relax! Jeg er så heldig at de vil «gi bort» en grønn bandha yogatights i forbindelse med den nye bloggen. De produserer FANTASTISK trenings-/yogatøy uten ubehagelige sømmer. Jeg bruker nesten selv utelukkende kun Run & Relax sine treningsklær! De fører også løpetøy og den beste trenings-BHen.

Vil du vinne denne treningstightsen?

Da må du skrive navn og etternavn under i kommentarfeltet her på bloggen når du har likt Run & Relax på Facebook og Instagram.  Vinneren blir trukket etter hele gavedrysset er over!

Trykk HER for å like på Facebook.

Instagram: runandrelax

Nettbutikk: www.runandrelax.no

Hilsen Lisette

New lamp

21. februar 2015

Interiør / Tine K

En sniktitt på min nye lampefot i hvitmalt bambus, et større helhetsbilde kommer på bloggen etter hvert. I mars går vi i gang med å male gulvene hvite igjen. Vi var nok litt raske med å møblere på plass igjen etter malingen i fjor. Mange sår på gulvet av den grunn. Så om du vurderer å male gulvene dine hvite, beregn god tid.

Stue bordet vårt er levert til lakkering, jeg vil vise dere et før og etterbilde når bordet er på plass igjen.

Kjenner motivasjonen er plass igjen, og den nye bloggen med «nytt navn» er like rundt hjørnet.

Likte du lampen? Den er fra Tine K Home, og er kjøpt HER. Mange go´biter her. En av Norges største nettbutikker (spørr du meg).

Lisette