Månedlige arkiver: februar 2014

Røkelse og buddah

28. februar 2014

Ukategorisert

Røkelse og buddha figurer gir jo en øyeblikkelig følelse av ro og velbehag. Jeg husker jeg var ganske ung, og kjøpte min første røkelse inne på jenterommet. Alternativ ung pike allerede da. Glasskuppelen er fra Mathildes Verden. Sjekk deres nye webside HER. De holder på å utarbeider nettbutikk- så gøy! Rune som er medeier sammen med Ruth viser hjemmet sitt i nye KK Living. Fantastisk mann, som har en unik måte og innrede på. Digger deg


Nå hører jeg min nye favoritt låt i  bakgrunnen, Miley Cyrus, Adore you. Med den ønsker jeg deg en god helg.

Lisette

Balanse

27. februar 2014

Ukategorisert

Noen ganger føler jeg meg som en blomst i knopp. Mens andre dager undrer jeg hva livet byr på. Livet er i ulike faser, og man må holde fast i svingene i blant. Av og til skulle jeg ønske at jeg ikke kjenner på alt, men på samme tiden er jeg takknemlig for at jeg er i kontakt med meg selv. Det er kort mellom gråt og latter hos meg, og jeg engasjerer meg i mange mennesker. Men alt til syvende sist handler om balanse. Ikke sant? Yoga er nøkkelen for balanse i sinn og kropp hos meg. Jeg synes det er sterkt og være i et rom der alle er der av ulike grunner,  energiene i rommet er rolig og det gjør meg takknemlig. Jeg trenger ikke å gi noe til noen, kun være der uten og prate. Det er fantastiskt det.LisetteIt´s all about the details

26. februar 2014

Ukategorisert

For litt siden fikk vi ny tvbenk, IKEA sin beståskap. Det er ikke montana, men gjør sin funksjon til oppbevaring og stilleben. Her viser jeg detaljer som er på benken, oversiktsbilder kommer. Blir snart noen forandringer både i stuen og på eldstemann sitt soverom, så følg med.

LisetteGood morning

22. februar 2014

Ukategorisert

God lørdagsmorgen dere. Her nytes en varm latte i min nye kopp fra Kuhn keramikk, nydelig? Smakte ekstra deilig. Sitter og ser på magnolia kvisten som er i knopp, den springer snart ut. For dere som ikke får den til, et lite tips: varmt vann og et nytt snitt annen hver dag til den er i blomst. Funker som bare det.

Takk for DU titter innom

Lisette


Stua

20. februar 2014

UkategorisertDa er noe av «rotet» ryddet bort, og jeg har fått det slik jeg vil – for en periode. Jeg tiltrekkes fortsatt av det sorte og hvite, men ser nok for meg at noe lysere kommer inn til våren. Vi får se. I dag nyter jeg synet av saltlyktene, du kan tro lyset i dem er vakre på kvelden. 


Formen er ikke helt på topp i dag, snufsete og tett i hodet- men fyller nok årstiden. I ettermiddag skal vi feire mannen min, familien kommer på tapasmiddag. Denne gang ikke laget av oss, men fra Dejà vu i Stavanger. Noen ganger må listen legges etter behovene. Pizza ble strøket ut da formen er vag.


Lisette

R O

18. februar 2014

Ukategorisert

Noen ganger har jeg behov for å rydde bort alle puter og pledd, og kun ha det «roligt» rundt meg. Man blir klart preget av miljøet rundt seg, og når jeg trenger ro av inntrykk så gjør jeg det slikt. Noen kaller det minimalisme. Da er det viktig at de tingene som står framme har en verdi i form og uttrykk. Med to små barn som herjer rundt meg som bruker putene og pledd til telt og putekrig, har man rett som det er behov for ro. 

Min mann har bursdag i dag- så hipp hipp HURRA for deg. Du er verdens beste mann på mange måter. Til uken så kommer nærmeste familie på pizza. Tenkte jeg skulle lage den som er på bildet. Tynn crispy bunn, yummi. 
Her ser du at jeg har lekt litt med små effekter som blader, teppe etc. Styling er gøy, og vi er alle forskjellige hva som appelerer oss mest.


Da er det bare å ønske dere en fin tirsdags aften. Takk for du titter innom.


Lisette

News

16. februar 2014

Ukategorisert

Har sansen for et interiør som ikke er påfallende. Uventede elementer og materiale gjør ting spennende. Noen nye nyheter fra Lilly & Oscar. Nagellysestaken er fra Keiserene, digger denne. Egget på bildet gjør et slikt inntrykk som jeg liker. Når jeg styler har jeg alltid i hodet noe som gjør nettopp dette. Man er alltid på jakt etter noe annerledes, en såkallt egen signatur.

Akvarellbildet skal rammes inn, ser for meg en vintageramme. Tror det kan ble fint. Nå hengt opp med lærertyggi.


Snart ny uke! Gøy om du legger igjen spor etterdeg.


Lisette