Månedlige arkiver: februar 2013

Grrrrrr….

28. februar 2013

Ukategorisert

Mine favoritter om dagen, ny leopard kjole og Marc Jacobs vesken som har følgt meg noen år. Glitter puten pryder fortsatt sofaen, og passet så godt i lag med resten. Vi skal snart reise til Paris, og kanskje denne kjolen skal bæres en av dagene. Herlig stoff på den, fra Cubus.

Nå kaller sengen etter nattevakt, bonne nuit!

L O V E

Lisette

Fashionista…

26. februar 2013

Ukategorisert

Jeg tok meg en tur til byen her forleden for og kjøpe litt tøy til eldstemann. Jeg endte opp med litt gobiter til meg selv også. Har hørt av flere venninner at Cubus har fått mye fint og til en billig penge. Når jeg handler tøy og accessorier så innrømmer jeg at foretrekker kvalitet framføre kvantitet, men det betyr ikke at jeg ikke liker billig kjeder. Jeg digger og kombinere… Fottøy og jakke liker jeg skal «sitte», og der kjøper jeg som oftest ut i fra komfort og kvalitet. Føttene skal bære oss hele livet, og har hatt litt vondter i føtter pga dårlig skovalg i «ungdommen»(er vell framdeles ung???). Buffalo sko og høye platåsko har gjort sitt preg på føttene, fordi skoene skulle aller helst være en mindre størrelse hva en ellers bruker *ler*.


Jeg liker mixen av røft og klassiskt…

Smykket er fra Second Female…et riktig statement smykke!

Hvis jeg skal beskrive stilen min med et ord så må det være klassiskt. Jeg elsker det rene snittet på tøy, men liker også tøy med særpreg. Men det hjelper ikke når jeg aldri får sjansen til og gå i slikt tøy. For hverdagen med to små bærer preg av joggebukser og joggesko. Etter jeg fikk barn tenker jeg hva som er P R A K T I S K T. Gjør du? Kanskje derfor jeg er så interiørgal, da jeg som oftest liker meg hjemme.

P.S. Neste uke så kommer det en fiiiiin giveaway på bloggen her i samarbeid med butikken jeg jobber ekstra som heter Vakkert.

L O V E

Lisette

Undrer du?

24. februar 2013

Ukategorisert

Mange jeg kjenner spørr meg ofte, hvordan får du tid til blogging og har du det alltid så ryddig? Og mange har forskjellige synsinger om blogging, men heldigvis får jeg flest komentarer på at det er positivt. Jeg forklarer hvorfor og presist, og da slår de som oftest seg til ro med svaret. Jeg tenker ofte på hva  leserene mine undrer på når de besøker bloggen min? Er det noe de lurer på som de ikke tørr og spørre eller sende mail om? Jeg er ærlig, men prøver og balansere privatliv og blogg. Jeg synes det er fint og gi av seg selv, men bruker ikke bloggen til «klagemur» og vil skape et sart/karakteristisk uttrykk gjennom bilder og tekst. Som jeg har nevnt før så har statistikken på dem som besøker bloggen økt, og synes det er gøy om dere har noen spørsmål dere lurer på. Om dere ikke lurer på noe, så er absolutt det også greit. For meg er det oftest nok og titte på innbydende bilder av hjem og styling. Men klart, det er gøy når favoritt bloggerne er litt personlige også i blant.

Jeg vil med disse tulipanene si takk for at du besøker meg her på Listtes Perler, og for at du legger igjen spor etter deg. Som blogger lever man lenge på kjekke komentarer. Det er en pådriver, det er ikke til og legge skjul på. Bloggen for meg er et kreativt sted der jeg kan formidle fotoelsk og styling av «enkle ting» jeg  har i hjemmet. Interiør er et friminutt og så er bloggen.

Da er søndagen snart slutt for min del, kroppen er sår etter 8 km jogging og generell trening denne uken. Deilig og kjenne kroppen virke samt oppleve naturen rundt når en jogger.

P.S. Spørsmål kan skrives i komentarfeltet eller på mail…

L O V E

Lisette

Spring feeling…

21. februar 2013

Blomster og planter / Interiør / Tine K

Vårfeeling i Stavanger de to siste dagene, sol, men fortsatt kaldt…vindstille i dag, et spesiellt lys ute og man lengter etter lysere og varme dager. Merker allerede at ettermiddagene er lysere. Fikk så lyst og ta dere med opp i stuen, der har jeg byttet til kelimteppet fra Housedoctor istedenfor Tine k teppet. Nye gule blomster ble med hjem, synes disse var helt fantastiske. Rart hva blomster gjør med et hjem.
 
Dagene flyr avgårde…og fredag er her i morgen. Må være den desidert herligste dagen i uken. Håper litt vårlig inspirasjon kom til deg via bildene…
 
L O V E
 
Lisette
 

Moodboard/collage…

20. februar 2013

Inspirasjon / Interiør / Moodboard / Tine K

Noen ganger kan en collage funke som en slags moodboard…her kan du drømme deg bort, sette opp wishlist og visualisere hvordan det kan bli. Nedenfor er hvordan jeg drømmer om stuen oppe skal se ut til våren. Jeg er enormt glad i fargen blått. Den er kjølig, fresh og stolt. Likte du kombinasjonene?…oppe har vi hvit Tine K sofa,  og er en sone vi sjelden(aldri) oppholder oss på. Men tror jeg skal begynne med og male gulvene hvite der opp, for og se om jeg trives med det…ble veldig fint med alt hvitt der oppe, pluss god takhøyde.
 
Tine K teppe, korger fra Tine k, Broste Copenhagen pute, hårstrikker Tine K, Broste Copenhagen pute og verdens fineste sofa fra Tine k.
 
 
Tenkte jeg skulle bestille noen av disse putene, fine priser har Broste også. Rett over tohundrelappen pr. pute, det er liker jeg i hvertfall.
 
Endelig ferdig med 2 nattevakter…nå venter besøk i kveld fra familie og Jazzercise timer til helgen. Herlig!
 
Et lite Musikktips på tampen: Liker du layback musikk? Gypsy Queens er fantastiske…på med spotify, dere.
 
L O V E
 
Lisette
 
 
 

Nytt på bildelist…

19. februar 2013

Bildelist / Interiør

Bildelister er geniale til og forandre uttrykk i interiøret. Nå var jeg litt lei av sommerfugl printene(…som alle har) , og forandringer måtte til. Jeg kom over dette flotte printet hos min favoritt blogg Concept By Anna. Det er kjøpt hos NordicDesignCollective. Her er et prøve oppsett, så får jeg se om jeg liker det. Jeg er litt sånn at jeg må bli vandt med nye ting i stua. Heldigvis ikke de store forandringene, men det gjør så mye. 
 ✹ 

Rammene jeg har brukt her er fra Ikea, Europris og Tine K. Fikk en fint tips hos FruFly at Europris hadde fine rammer som var tynne i selve rammen. Men så ble jeg lei av dem, så nå er Ikea rammen rammet inn de nyeste printet. Jeg ville ha et mer «massivt» uttrykk, så derfor landet valget på den rammen.

L O V E

Lisette
 

Tine K wanties…

17. februar 2013

Ukategorisert

Ingen tvil om at jeg er stor fan av Tine K Home, første gang jeg oppdaget merket var da jeg fikk min første interiørjobb hos Bohemia. Jeg falt for designet med en gang…og litt etter litt har jeg fått min lille Tine k home selv, hehe…jeg må le litt da nye kolleksjoner kommer så må alltid en ny pute inn. Det er noe eget med stylingen til Tine K som gjør det hele spennende og vakkert. Hun bruker etniske elementer fra forskjellige land, og liker filosofien om at hvis en kjøper et produkt så kan det mixes med nye produkter neste sesong. Det går aldri av moten…om det kan sies. Gratulerer til finalistene hos NIB som er så heldig som får en mulighet til og besøke showrommet i Odense i mai, og frokost hos Tine K. Jeg har truffet Tine K en gang før, og maken til jordnær dame. Trist jeg ikke kom videre, men slik er det…kanskje jeg får en mulighet til og besøke hennes showroom en annen gang.
Laget en collage om de nyeste Tine K produkter fra hennes kolleksjon «Must Haves»Vi skal i gang med og selge vår gamle utegruppe, og har ønsket meg Tine K sin bambus utegruppe. Så en bestilling på denne ønskes…jeg er virkelig en hjemmekjær person, og da er det deilig og føle seg i syden på sin egen uteplass. Når vårluften er her, så er vi mest ute og da er ikke denne bambusgruppen nedenfor og forakte. Jeg har lånt bilder av mine favoritt blogger Heltenkelt og Concept By Anna.


Kilder: Concept By Anna bloggen

Kilder: Helt Enkelt bloggen
Hva Synes du om utegruppen i bambus? Ble en langt innlegg i dag også…skjer alltid noe med meg når våren nærmer seg. Akkurat som om jeg våkner fra en dvale…I morgen står 2 nattevakter for døren. Tilbake til virkeligheten.

L O V E

Lisette

Ulike retninger…

13. februar 2013

Ukategorisert

Når man får barn skjer det mange forandringer, og noen av dem er «begrensninger». Jeg har vært en aktiv Jazzercise instruktør siden jeg var 18 år, og dette var en stor del av livet mitt. Men med lite søvn og to forholdsvis tette barn, så ble trening og øving av Jazzercise sett ikke satt i øverste hylle. Jeg bestemte meg for at i jan 2013 skulle jeg legge om livstilen, og tenke riktig kosthold og mer trening. Da jeg forbandt trening med stress og tiltak, begynte jeg litt i det småe, med raske gåturer og på Jazzercise igjen. Og det er såååå deilig og fått tilbake motivasjon og gnist…og finne seg selv litt igjen. kjenner du deg igjen? Denne uken har jeg instruert flere timer, og det er så gøy og stå på scenen igjen. Love it!


En gul bukett med ranunkler ble med hjem etter trening, og en gul hyssing i velour. Tenkte jeg skulle bruke den til påske pynt. Litt i forkant i år…det finnes så mange fine ting i butikkene nå. Vasen jeg viser på bildet fikk jeg av sjefen til jul i interiør butikken der jeg har jobbbet ekstra. Den er fra Louise Roe. Følger meg et sort lokk, men er også vakker med blomster i.

Fin ettermiddag og kveld til deg!

P.S. Vil du ser hva Jazzercise er, trykk HER.

L O V E

Lisette