Månedlige arkiver: februar 2012

Hvitt i mitt hjerte…

29. februar 2012

Farger / Interiør

Er hvitt en farge? jeg elsker hvitt, og synes det gir en ro i interiøret. Det balanserer energien jeg har, og får meg til å roe ned. Hvitt er uskyld og rent. Og knipset noen detaljer som går i hvitt og beige, her er dem. Håper dem skaper en ro for øyet og sjel.
 
En sjokolade bit, det er lov…
 
Er du glad i det hvite?
 
Avskåret perleblomst i hvitt…
 
Du ser vannkanne fra Alessi, Tine K kopper, pute og lysglass, skinnfell fra Ikea. 
 
kram Lisette

Bildelist…

28. februar 2012

Bildelist / Interiør

Lovet noen bilder av bildelisten, og forandringer av ting og tang på den. Nå er sommerfuglbildene satt opp, og synes det ble litt vår av bare dem der.
 
Nå drømmer jeg om ny sofa…så får vi se
 
 Nye puter er også planen, skal beholde noen og bytte med andre. 
 
 
Er det en pute jeg ALDRI blir lei av så er det DAY puta med stjernen, den får ikke forlate sofaen. Paljettputen er Day, og alle de andre er en blanding av Tine K og Dayhome. Bildelist fra Ikea, & fra Åhlens, krus med plante Tine K, rammer er Ribba fra Ikea, lysglass fra Tine K.
 
Når dukker Tine K sponsorene opp tro? hihi…
 
God tirsdag til dere som titter innom og legger igjen inspirendes hilsner. 
 
Klem fra Lisette

Detaljer fra gutterom…

27. februar 2012

Ukategorisert

For dere som har følgt bloggen en stund så har dere sikkert fått med dere at jeg digger Verner Panton stolen, og svigerforeldrene mine kjøpte denne til 3-års dagen til Ferdiand. Nå er den kommet i hus etter 6 ukers leveringstid.


Nye Converse sko til våren…


 Teppet, ballen og bamsen dere ser er fra danske merket Sebra. I love Sebra…

Veggen dere ser på bildet er kryssfiner plate lasert med hvit maling, synes det gir et fint og rustikk uttrykk på rommet hans.

God mandag til dere alle, velkommen til nye følgere!

Lisette

Blomstrer

26. februar 2012

Blomster og planter / Inspirasjon

Helgen er snart over for denne gang, og vi har gått en lang tur i det fine vår været vi har hatt i Stavanger. Det er så deilig og kjenne solstrålene mot kinnet igjen, og lukte all slags  dufter som kommer fram i slikt vær. Ser til og med krokkos i blomst noen steder, det er vell tydelig vårtegn det…
 
Magnolia i knopp, men snart i blomst…
 
Dayhome pute i dus rosa med knytting
Tine K vaser
 
 
I morgen kommer innlegg om en stol jeg lenge har hatt lyst på til barnerommet…vet du hvilke?
 
Søndagsklem fra Lisette

Sofa spørsmål…

25. februar 2012

Interiør / Sofa

Da er sofaen oppe i 3 etg er solgt, det er en eldre Italsofa 3 + 2 seter. Så har jeg jo pratet litt her på bloggen om Tine K sofaen. Der vi har sofaen nå, er en hjørnesofa i 1.etg. Den passer perfekt inn i den stua, og lurer på om noen av dere vet om det finnes en lignendes Tine K sofa på markedet, da jeg har hørt litt ymse her. Og vi trenger egentlig en hjørne sofa?

Kilder: Tine K 
 

God lørdag til deg!

Lisette

Baskelusker…

24. februar 2012

Interiør / Tanker

Tiden nå på vinterhalvåret er det mye sykdom forstår jeg, og her i bloggverden. Det er jo en trøst når det rammer oss som verst. Energien her om dagen preges av sykdom, men om jeg kunne bare tenkt og lagt meg så kan en ikke det heller. Jeg har aldri vært så syk som etter jeg fikk barn… Nå ser jeg fram til våren mer en noen gang, og kreativiteten har heller ikke vært på topp denne uken. Må innrømme at etter mange år med nattevåk, framdeles nattevåk gruer jeg meg til nattevakt jobben som venter meg 1.april. Men prøver og se det positive med og jobbe halv natt, at det er flere fridager og roligere dager for ungene. Er det flere av dere som arbeider natt? I såfall trenger jeg noen støttendes ord, hihi…

 

Nytt lesestoff og bokstavkopp, deilig…
Du ser på bildet: bokstav kopp fra Design letters, kulepenn og sølvpotte fra Tine K.
 
Ha en frisk dag til dere alle! Takk for deilig oppmuntrende komentarer fra dere, det settes alltid pris på. Prøver og være flink til og besøke dere også.
 
Lisette
 

Livet…

23. februar 2012

Blomster og planter / Inspirasjon

Gårsdagen var en regnfull dag her i Stavanger, og dagen gikk i ett fra morgenen til kveld. Først 2 syke kids, og så skulle perlerjenten ha sin første PT time på Elixa kl.09.15, deretter kl.11.00 så gikk turen til Sandnes til en venninne på lunsj. Amadeus ble med, heldigvis så sov han godt i vognen på besøket…Hjem kl.14.20, måtte bare innom BLOMST(blomster butikk) og kjøpe ferske ranunkler, magnolia og hvite perleblomster med meg hjem. Deretter hjem før rush trafikken til besøk hjemme fra pappa i kr.sand. I døren møter meg en syk mann, som måtte legge seg(stakkars). Deretter middagslaging, stelle 2 unger og så i seng. Og nå litt blogging. En herlig travel dag, der en virkelig kjenner at kroppen lever og er brukt. Og litt trøtt nå. 

Nå dere…litt herlig inspirasjon, si det med blomster!
For meg er planter og blomster også med på og skape interiør og styling…Enig?

Fallt for denne skarpe lilla fargen…


Lanternen er i fra Housedoctor, stor telys holder/vase fra Tine K. Bordbrikker Tine K, skinnfelle i Tibetansk skinn fra Skeidar.

Ha en fin torsdag!

Husk giveaway min HER!

Klem Lisette

Flowers…

22. februar 2012

Blomster og planter / Inspirasjon / Keramikk

Den gamle valentines buketten er framdeles brukendes, i hvertfall noen av dem. De ble puttet oppi en mugge i keramikken jeg samler på. 
Ranunkler passer godt over alt, tror dette er en favoritt blomst. Her om dagene har vi fått besøk av feberen og den 5 barnesykdom, synes nettopp vi var syke jeg…

Da er det onsdag allerede, og skal på besøk til en foreningsvenninne sammen med lille mann.

Klem fra Lisette