Månedlige arkiver: januar 2016

MÅNEDEN SOM GIKK!

30. januar 2016

Cahetu / Hverdagsglimt

SONY DSC

SONY DSC

 

 

Januar måned har vært en tid med lite blogging, mest fordi jeg ikke har hatt mulighet. Bloggen for meg er ikke en plattform der jeg føler plikt til å poste innlegg, heldigvis. Denne måneden har vært enromt travel på alle arenaer, men likevell en skikkelig pangstart på året med kurser og aktiviteter. Jeg har vært alene med kidsa i 3,5 uke, og det var deilig når samboer kom hjem igjen i går. Stor gjenssynsglede for store og små.

Denne uken fikk jeg også prøvet meg som yogalærer for 60 elever på 7.trinn, og etter chakra readingen har jeg følt meg veldig in-tuned. Nå er det bare å glede seg til februar.

By Lisette

EN HELT SPESIELL FØLELSE!

28. januar 2016

Egenpleie

 

SONY DSC

 

Jeg har vært fasinert av det alternative siden slutten av tenårene, jeg husker som 14-åring ble jeg opptatt av døden og mystikken. Etter jeg mistet min morfar som 14-åring ville jeg lese mer om hva som skjer med oss når vi ikke eksisterer mer. Savnet etter morfar var smertefullt, og jeg følte tristhet og tomhet lenge etter hans bortgang. Jeg glemmer aldri lørdagen jeg tok bussen til byen og lånte bøker på biblioteket om nær dødenopplevelser. Når jeg ser tilbake på det som voksen er jeg ikke forundret over min interesse over de ekstensielle spørsmålene. Fordi jeg er samme person i dag, bare mer reflektert og moden. Jeg har alltid følt meg litt annerledes, og det har vært sårt til tider. Når jeg skriver annerledes så tenker jeg på tankesett, sårbarhet og mine intuetive evner. De fleste mennesker som tror de kjenner meg, gjenkjenner ikke dette bildet. Men, når jeg har vært sosial trenger jeg mye ro og lite stimuli en stund etter. Jeg misliker avtaler, fordi det gjør meg stresset, og jeg unnviker for mange av dem pr uke. Etter mange års hardkjør med tettpakket program er jeg sulten på det som forener sinn og kropp. I går fikk jeg utført en utrolig spesiell behandling, aromaterapi/chakra reading hos helhetsterapi Liv Elise Skjørestad. Jeg hadde ingen forventninger til behandlingen, og Liv Elise viste lite om meg annet en at jeg jobbet på skole. Hun kunne raskt fortelle at jeg hadde skjevheter i begge hoftene, som gjorde at jeg hadde vondt i korsryggen. Jeg hadde ikke gitt henne informasjon om annet en gresspollen allergi. Denne damen var utrolig behagelig, og tok seg lang tid til å forklare og massere. Det beste av alt, at jeg kunne spasere til henne! Min varmeste anbefaling går til Liv Elise som tilbyr kroppsreading, dyretolk, barnebehandling og healing. Bildet er av Liv Elise.

NAMASTE

By Lisette

YOGA FOR BARN!

24. januar 2016

yoga

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

YOGAUTDANNELSE FOR BARN MODUL 1- CHECK!

Det er søndag, og uken har vært særdeles hektisk for meg. 3 av dagene har vært fylt med yogakunnskap, teori om barnshjerne og utvikling. Vi var vell 15 damer på kurs med ulike bakgrunner, men med samme ønske å lære yoga for barn. Siri som driver Satya Yoga er en ivrig og kunskapsrik dame som brenner for det hun gjør. Man lytter lydhørt, og sluker til oss både filosofi og erfaringer med barneyoga. Barneyogautdannelsen ønsker jeg å praktisere på jobben min som miljøterapaut/lærer, og ønsker å gi ulike trinn alt i fra 10 minutt til 45 minutt med avspenning, lek og yoga. Vi pratet mye om aktivitet og ro på kurset. Barn i dag er proppet med ytre stimuli som nettbrett, instagram, facebook og snapchat. Hodet og tankene får aldri RO! Hva skjer med hjernen om den ikke får ro i blant? Yogaen hjelper for å holde ro i tankene, skjerpe sansene, nullstille og øke konsentrasjonen. Yoga er for ALLE, og alle kropper. Jeg vil hevde at yoga stimulerer til sunt selvbilde, og dette er noe jeg brenner for i mitt møte med barn. At du er god som du er! Kan absolutt anbefale Satya yoga om du bor i Stavanger/Sandnes/klepp/jørpeland.

Da er det bare å presentere yogaen og lage et program for skolen!

By Lisette

INTERIØR SALG!

19. januar 2016

Til salgs

SONY DSC

SONY DSC

 

Beach house sengtøy i str 140*200. Jeg selger to sett for 1000,-

Nytt koster 2700,- Framstår som lite brukt.

SONY DSC

 

Tine K pute m/dun fyll 280,- (den bakerste i 60*60)

SONY DSC

 

Tine K brett som kan festes på veggen! Selges for kun 300,- (må hentes i Stavanger). Som nytt.

716iV2BhPadd0A2025R8Olu1UBbvDLhooAKPi_X-fHM

Dayhome pute i str 50*50 uten fyll, pris: 250,-

SONY DSC

 

Vårens «It farge» gul velour dayhome pute. Pris: 280,- inkl.dunfyll

 

Ønsker du noe tilsendt så går det fint, men kjøper må dekke frakt. Betales raskt via VIPPS! Kan hentes i  Stavanger. Kontakt meg på sms: 911 11 210

By Lisette

 

SISTE FORSØK!

18. januar 2016

Til salgs

 

FinalProduct_1040x104029-300x300484975_448619811862682_109704349_n

Grå topp i str large fra run and relax, str large. Selges for 150,-

Lilla topp i str large, selges for 150,-

Framstår som nytt! SOLGT BEGGE TO!

SONY DSC

 

Selger mitt beach house sengtøy (lite brukt) 140*200 x2 Koster 2700,- nytt for to.

Selges for 1000,-

Unknown-26

Selger pakker med body wraps(se nettbutikk om du vil lese mer) til 1000,- pr pakke med 4 wraps. TILBUD!

SONY DSC

Gul run and relax topp i str large(liten i str) ikke brukt. Pris 200,-

Grønn treningsbh fra run and relax 200,- str large

SONY DSC

 

Pelskrage, selges for 500,-

 

Selger min eksklusive CLOSED genser for kun 1200,- HELT NY. Ny pris: 3000,-

Str medium

 

Ullbukse fra den fine merker baum und pferdgarten, str large. 70% ull.

Selges kun for 350,-

Kul til pumps eller converse!

Filippa K kjole i en slags ullblanding. Str large. Selges kun for 400,- /ny pris 1600,-

Lite brukt SOLGT!

 

Senze of joy genser, str large. Selges jun for 400,-

Framstår som ny!

 

Alt kan sendes mot kjøper betaler frakt, bor selv i Stavanger. Kontakt meg på sms: 91111210

By Lisette

EN AVTALE JEG SKAL KLARE Å HOLDE!

17. januar 2016

Helse / Mat og kos

 

SONY DSC

ER DU KLAR FOR MER ENERGI OG LYKKEHORMONER?

Jeg og min mor har inngått en avtale at vi skal holde oss unna godteri og kaker i 4 uker. Vi begynner i morgen tidlig, og det blir spennende å gjøre dette sammen med henne. Som dere sikkert vet så har jeg endret en stor del innen mine kostvaner det siste året, men siden juleferien har det sklidd litt ut.  Det vil si at jeg har klart meg greit i ukedagene siden januar, men helgene har det blitt kos både fredag, lørdag og søndag. Jeg foreslo 8 uker for min mor, men hun synes det var lettere om vi startet med 4 uker- og hun har et godt poeng. 4 uker er absolutt overkommelig! Det finnes en haug med gode alternativer til helgekosen, og jeg skal dele dem med dere på bloggen framover. Jeg er i utgangspunketet ikke tilhenger av å kutte ut noe helt, men jeg vet at dette vil gi meg en kick-start og vi vil føle oss så mye mer gladere/energisk.

God ukestart i morgen!

By Lisette

 

ANOTHER CRUSH, ON LILJAN

15. januar 2016

Interiør

 

 

Har du hørt om butikken i Haugesund, CRUSH concept? Det hadde ikke jeg heller, før nå nylig da jeg oppdaget butikken på instagram. Dette er en sjelden fin interiør og design butikk for alle fashionlovers, butikken har de råeste merkene du kan tenke deg. Jeg hadde lenge sett etter denne lysestaken fra Skultuna som heter liljan, det er få forhandlere av merket i Norge. Men, CRUSH concept hadde den! Bloggen MÅ du også besøke, den kan du finne HER. Det er sjelden jeg får en sånn wow-feeling, denne butikken got it all. Alt i fra GUBI, Missoni til Isabel Marant. Likte også at de fører økologisk hudpleie. Jeg må nok spare litt framover….

Den elegante lysestaken Liljan fra Skultuna ble designet av Ivar Ålenius Björk på 1940-tallet da han jobbet for bedriften Ystad-Metall. Lysestaken er laget i ren messing og har blitt et ekte ikon innen design og som nå er satt i produksjon igjen gjennom et samarbeid mellom Skultuna og Ålenius’ slektninger. Lysestaken er enkel men samtidig veldig stilfull med sin elegante form. Ønsker du denne tilsendt? De sender over hele landet: info@crushconcept.no

By Lisette

YOGAKURS RETTET MOT BARN!

yoga

 

Etter jeg fikk ryggproblemer, så har ryggen min ikke vært i stand til å gå på yoga timer som jeg elsker. Jeg fikk ofte vondt dagen derpå, og har derfor gått mine daglige turer istedenfor. Jeg har derimot meldt meg på en yogautdannelse rettet mot barn i barnehage, skole og SFO.  Jeg tror dette vil gå bra, og kiropraktoren min har gitt meg grønt lys. Gleder meg enormt til dette kurset, og vil bruke det aktivt i jobben min på skolen. Satya Yogaskole tilbyr kurs for å undervise barn i Barneyoga og Avspenning. Kurset består av to moduler.
Modul I består av 10 timers teoretisk og praktisk arbeid for å lære grunnleggende teknikker i hvordan fange barns oppmerksomhet når det gjelder ro, avspenning og konsentrasjon. Jeg har lenge etterlyst dette som endel av timeplanen, og håper at skolen min vil se at dette er et supert verktøy for ALLE barn.

Ønsker dere alle en fin helg, namaste

By Lisette