Månedlige arkiver: januar 2015

Words

31. januar 2015

TankerHver gang jeg poster ut noe her på bloggen om dagen, så er det som om ordene stopper opp. Det kommer ikke fram noen ting, og jeg undrer litt hvorfor jeg føler det slikt. Mye har skjedd rundt sosiale mediaer de siste årene, og instagram har nok tatt noe bort i fra bloggisfæren. Jeg ser på statistikken at mange besøker bloggen, men alikevell opplever jeg at jeg prater til døve ører. Og det er litt rart… Jeg skal ta et dypdykk rundt disse spørsmålene, og feel free med ønsker rundt hva dere savner.

Lisette

Tidsepoke

24. januar 2015

Egenpleie

Cirka hver syvende uke besøker jeg Apreshouse, og Master hairstylist Grete Mari Lødemel står for hår og opplevelsen. Når man kommer inn døren føles det som om man kommer inn i en annen tidsepoke. Blanding av gamle skolebøker og tunge møbler. En salig blanding av alt- fantastisk rett og slett!

Besøk nettsiden HER for booking.

Lisette

Nyttårsforsetter?

6. januar 2015

Body Wraps

Dette bildet er før og etter 10 body wraps av meg!

Hva er BODY WRAPS? Nytt produkt i Norge(juni 2014). It works er et solid firma fra Florida, og har eksistert siden 2001. Body wrap er et urtebasert klede som er basert på 12 forskjellige urter som bryter ned fett i dine fettceller ved hjelp av LIPOLYSE. Den former, toner og strammer problemområder som er vanskelig å trene bort. Kan brukes på ulike problemområder som mage, lår, sete, legger, armer og hals. Er SUPER mot cellulitter også! Body wrappen og ALLE It works produktene er 100% ØKOLOGISKE og PARABENFRIE.

Min personlige historie: Jeg er 33 år og er utdannet sykepleier, og falt for It works sine produkter etter bruk av 1 pakke med 4 wraps. Jeg merket resultater etter den 4 wrappen. «Henget» etter to tette graviditeter gjorde noe med måten jeg så meg selv, og fant jeg endelig et produkt som VIRKET. Magen ble strammere, og strekkmerkene ble minimert. Når jeg så effekten av dette produktet så tenkte jeg…»dette skal jeg bli forhandler av» og hjelpe flere som er i samme situasjon.
Min yogalærer har også prøvd mine produkter, les bloggen og hennes erfaring HER.

Mer info om wrap og forhandlermuligheter: lisettesbodywraps@outlook.com
Nettbutikk: www.lisettesbodywraps.no

Gode vaner

5. januar 2015

Mat og kos / Tanker


Ikke en helt vanlig mandag for noen. Mange har nyttårsfortsetter som starter i dag, mens andre ikke har troen på dem. Drivkraften til å forandre, eller legge om livsstilen er bra enten om det er i et nytt år eller en vanlig måned. Dette lå på pulten min i dag fra en kollega- passet perfekt! Og smakte nydelig.

Har du nyttårsforsetter?

PS: Blir glad om du vil like siden min på facebook, trykk HER.

Lisette

Frisk luft og spontane avtaler

4. januar 2015

Amadeus og Ferdinand / Familie / Hverdagsglimt


Vi har allerede startet året med «mer frisk luft og spontane avtaler». Jeg har alltid vært impulsiv, men har blitt seigere etter jeg fikk barn. Ettersom min samboer reiser ofte offshore så er jeg mye alene med kidsa. Heldigvis har jeg en god venninne som alltid stiller opp til spontanetreff med sine barn- TAKK LOV FORDET!

Det er ikke ofte jeg drar ut kameraet på tur, da jeg glemmer det som oftest. Men i dag var det planlagt! Ble fornøyd med resultatet av mine aktive gutter.

Jeg kjenner meg i skrivende stund godt humør… turen gjorde underverker. Takk Annelin for at du stiller alltid opp. Du er fantastisk på alle mulige måter.

Lisette

Happy new year

1. januar 2015

Nyttår

Godt nyttår til dere kjære lesere!
For meg at 2014 vært et godt år med personlig vekst. Nøkkelord for fjoråret er balanse, familie, trivsel, ro, egentid og transformasjon. Måtte 2015 bringe nye bekjentskaper, ny livsstil med fokus på kosthold og mer yoga/Jazzercise.

Lisette