Månedlige arkiver: januar 2014

Det spirer og bloggen

29. januar 2014

Ukategorisert

Denne løkblomsten er så morsom og følge med på. Snøklokkeblomst er denne typen, så gleder meg til og se når den er i fullblomst. Samme er med magnoliakvisten. Gleder meg til våren. Dette er min favorittårstid.

Så har jeg mange tanker når det gjelder bloggen. Ser at instagram har tatt over bloggen. Kanskje lettere å komentere for folk flest, men savner responsen her. På samme tiden ser jeg at statistikken på antall besøk er superHa en fin lille lørdag! for onsdag er jo det.LisetteMagnolia og spørsmål runde

28. januar 2014

Ukategorisert

En uke siden sist blogginnlegg. Lysten er der, men det blir mer sporadisk mellom innleggene. Ser alikevell at dere besøker bloggen- så takk fordet. Jeg har fallt pladask for store urner i det siste, og særlig av keramikk. Her har jeg to kvaster med magnolia. Gleder meg til og se den i full prakt.


Jeg ser at flere bloggere har spørsmålsrunde til sine lesere, men har liksom aldri tenkt at dere har noen undring om hvem som sitter bak bloggen etc. Jeg mottar mailer i blant hos lesere, men hadde vært fint om kanskje dere la igjen noe her under komentarfeltet. Ikke sikkert en gang dere lurer på noe *ler*. Ingen spørsmål er dumme har jeg alltid sagt.

Nå er det avgårde for og hente småtrollene!

Lisette


Few words

21. januar 2014

Ukategorisert

Lampen på gulvet har fortsatt ikke fått en fast plass. Og har du noen ideer hvor den bør stå så kom med det!

Noen dager er man tom for ord. I dag er en slik dag. Dagen er på ingen måte en dårlig en, men ord er få.

Lisette

Bare en krussedull

19. januar 2014

Ukategorisert

Jeg elsker krussedull bildet som er malet med akvarell. Jeg bestilte det for en stund siden, men fant ingen spesifikk plass. Nå er det hengt opp med «lærertyggis» og får henge der så lenge. Er i grunnen ganske glad i kunst, men får det ikke helt til nede i hovedetasjen. 


Helgen er over, og ny ukestart. Noe med disse mandager som er bare herlige. Jeg liker dem, har alltid gjort. Håper hodepinen er borte, kun litt etterdønninger igjen.


Wish U all a nice evening


Lisette

Newspaper

17. januar 2014

Ukategorisert

Da var huset vårt i Stavanger Aftenblad i dag, rart og se huset på trykk på hele 5 sider. Dagen har jeg tilbrunget i sengen, et helt mørkt rom med migrene. Det er heldigvis lenge siden sist anfall, men fysj så vondt.
Jeg er fortsatt ikke «oppe og går på IG». Så har dere noen spørsmål kontakt meg her.


Da ønsker jeg dere en fin helg


Lisette

N E E D

14. januar 2014

Ukategorisert

Har dere sett litt sneakpeek av katalogen til Tine K Home spring 2014? Det har jeg, og gosh så mye lekkert og hvile øynene på. Nydelige sart rosa toner, blå, sort/grå og gult er noe av nyhetene som kommer fra vår danske nabo. Dere som har har følgt meg en stund vet jeg elsker Tine K Home. Tine K home ses rundt mange hjem, og skjønner dere godt. Men på samme tiden lager vi rammen rundt vår egen stil sammen med våre interiørfavoritter forskjellig. For min del har det tatt en stund for og finne min greie når det gjelder stil og trend, for man blir påvirket av trender. Særlig om man virkelig er glad i interiør. Heldigvis er det er stopp- og det er lommeboken.Om rosa kommer inn her til våren får vi se. Men i mens trives den nye krukken fra Tine K her hjemme hos oss. Er den ikke fin? Om rosa får en plass skal det mikses med kontraster, da jeg ikke liker det sukkersøte. Smaken er som baken! 


Lisette

Hvitt

13. januar 2014

Ukategorisert

Dette sengtøyet fikk jeg i julegave i år, og er fra beachhouse. Kan på hånden si at dette er favoritten av sengetøy. Jeg får meg ikke til og gå over til «vanlig» sengtøy etter denne opplevelsen. Merket er Beach house og fås kjøpt hos Designstjerner. Trykk HER.
Sengtøyet er av jerseykvalitet for dem som lurer.


Lampen er fortsatt ikke fått en fastplass, men ble flyttet opp for stylingen. Gode tips mottas med takk på en passende sted!

Tonje har vært så grei og lage en enkel header, og tusen takk for super hjelp- igjen. 

Iphone mobilen min er delvis ødelagt, og får bare gjøre noen få «funksjoner» med den. Så IG komentering fungerer ikke, da jeg ikke får taste ord på høyredelen av mobilen. Merkelige greier!


Lisette

Inhale Exhale

12. januar 2014

Ukategorisert

Da er planen at yoga skal praktiseres en gang i uken sammen med en kollega. Dette gleder jeg meg utrolig til, da jeg gikk aktiv på yoga 1-2 ganger i uken på toppen av cardiotreningen. Yoga er nydelig form for trening, der pusten er sentral i treningen. Samt man får en smidigere og sterkere kropp. Hva er ikke bedre en ny yogamatte og yogaklær når «nye aktiviteter» skal gjennopprettes. Alle klærene er i fra Run and relax, absolutt en favoritt når det gjelder løpetøy og yogaklær. Design og komfort er estetisk på sitt beste. Og KNALL bra service! Trykk HER.Matten heter Manduka, og har valgt tøy i fargen lys sjokolade og himmelblå. Fin kombinasjon synes jeg.

Ønsker dere en fin søndag! 

Til uken kommer blogginnlegg fra soverommet og litt vårlig inspo. Kanskje litt tidlig.


Breath in, breath outLisette