Månedlige arkiver: januar 2013

Det glittrer…

30. januar 2013

Interiør / Tine K

Har alltid vært svak for paljetter, så denne stråvesken slo rett hjem her. Er dekorativ i seg selv, så passer fint der den står ved skapet. Når det gjelder fargevalg her hjemme, så er det lyse flater med kontraster av ting og materialer som er mitt beste innredningstips. Jeg er ingen proff, men føler meg fram når jeg innreder. Jeg liker og lage min egen touch. Noe jeg er veldig fornøyd med her hjemme må være den nye pure original veggen med kalkmaling. Det løftet stua betraktelig, og gav en dypere kontrast til det lyse flatene. Lindebjerg skapet kom også enda mer fram bak veggen, og skapet brukes til og lage stilleben og oppbevaring selvfølgelig.
 


Jeg er glad i hvite ting, men er ikke fremmed for farger. Tror det kommer mer av det her hjemme til våren, men ikke for mye…men er dratt mot fargen korall, blått og jordfargen brun. Ellers er jeg åpen for innspill på bloggen, er det noe du som leser savner eller vil lese mer om. Kom an…!

L O V E

Lisette

Im here…

29. januar 2013

Ukategorisert

Da jeg kan presentere denne finingen…den «gode»(er blitt  mindre god med tiden) ektorp stolen havnet hos søppelkongen sist uke og har blitt erstattet med en Tine k sittestol. Jeg var så heldig og få den til halvpris hos Ølen møbel, og det tilbudet kunne ikke la meg passere sånn uten videre. Bestillet den på onsdagen og dagen derpå var den på døren, kjapp service gitt!

Det har blitt endel ommøblering med enkle grep, teppe oppe har flyttet ned, ByNord puten får besøke stuen nede. Jada…ikke så mye forandringer skal til. Venter en liten pakke fra Bolina, her kommer noen vårlige vaser som kan pryde stuen, mens vi virkelig venter på våren ute.

Ønsker deg en frisk tirsdag!

L O V E 

Lisette

Mandag hjemme hos meg…

21. januar 2013

Ukategorisert

Herlig helg er overstått, og ny uke står for døren…jeg er så våryr om dagen, kanskje litt tidlig, men slik er det nok for mange interiørfrelste nå som butikkene og inspirasjonsbildene bugner av vårnyheter. Kjenner jeg vil snart gjør litt om hjemme. Tenker og bytte om trekket på sofa til hvitt, og ta inn litt farger, men bare litt. Vurdere også og ta bort det store Tine K teppet nede og ta ned bohemteppet mitt i stua. Bare for en liten forandring av uttrykket. Jeg er skikkelig hjemmekjær, og da er det ekstra viktig at en trives i miljøet hjemme.

Skal snart opp til legen en tur, fått en betennelse i øret som jeg har gått med over en stund. Ikke noe godt…Ellers skinner sola, D E I L I G!

L O V E 

Lisette

Valg og tøy…

20. januar 2013

Ukategorisert

Er det en ting jeg bestemte meg for etter jul, var at jeg skulle ta mer vare på meg selv. Da tenker jeg på kosthold og trening…følger en kost som minner om lavkarbo, men som tillater og spise litt karbohydrater om kvelden. Dette passer meg perfekt, og etter jeg la om kosten føler jeg meg ikke sulten lenger, og energien øker i takt med resten. Jeg ser ikke på dette som en diett, men som en livstilendring. Og kg som går bort, er bare en bonus. Nye treningsklær måtte jo også kjøpes ettersom trening og kost går hånd i hånd. Run and relax er favoritt merket om dagen, de har nemlig klær som passer til yoga og løping. Legger ved en collage som viser det jeg kjøpte…god og rask service, og kjapp pakke i posten. That´s what I like… Kvaliteten på tøyet er helt fantastisk, ingen vonde sømmer, du merker ikke at du har det på deg. Det kaller jeg perfekt tøy.

 


Elsker den hele sorte drakten til venstre.


Du finner nettbutikken HER. Og facebook siden HER. 

Fin søndag til deg som titter innom.

Lisette

Blomstring…

17. januar 2013

Blomster og planter / Interiør

Gjett om jeg har craveings etter litt farger om dagen…elsker en dæsj av korall og hvitt, gjerne med blåtoner mot og en «iskald» hvit sofa. Akk som jeg gleder meg, vi snakker også om og male gulvene hvite i huset. Kanskje vi starter med to etasjer, så ser vi etter hvert om nede blir hvitt også. Tar gjerne imot råd her…!
Var innom den lokale blomsterforretningen etter jobb i går, det stod der laksrosa ranunkler, og den fine lysestaken ble med meg hjem fra jobb i går. Den er i fra Kähler…

Ikke så mye som skal til for og blomstre litt i stua, blomster gjør underverker for sinn og sjel… Er på vei til frisøren for og farge bort litt gråe hår. OH YES…I´ve got`em…

L O V E 

Lisette

Marokansk brudeteppe…

11. januar 2013

Inspirasjon / Interiør

Jeg har fått mange spørsmål på IG og på bloggen hvor jeg har kjøpt det marokanske teppet mitt. For dere som har følgt meg en stund fikk jeg låne et slikt teppe til styling da NIB var her, og jeg ble forelsket. Men teppene er ganske kostbare, og var heldig som kom over nettbutikken Ladyburk. Derfor vil jed dele med dere hvor det er kjøpt, mitt teppe er et vintage teppe fra Marokko. Nina Taasen som drifter Ladyburk har en skatt av nettbutikk om du liker orientalske elementer av puter, puffer, lykter og tepper. Det gjør jeg…Nina har noen få marokanske tepper igjen i nettbutikken på tilbud. Kontakt henne HER.
 
Akkurat nå har teppet ikke fått en fast plass, men som dekor i vårt nye skap. Vakkert inni der også…Ladyburk har også blogg, sjekk den ut HER. Finner også siden på Facebook, HER.
 
God helg til dere kjekke lesere! I helgen venter 3 nattevakter, puh..
 
L O V E
 
Lisette 
 
 
 

Enkelt og greit…

10. januar 2013

Borddekking / Bursdag / Familie / Ferdinand

På mandag ble Ferdinand 4 år, og dagen feiret han med barnehagen hjemme hos oss. Kan love dere at foreldrene fikk kjørt seg. Bare gøy da! Tusen takk for alle hilsninger på dagen hans her på bloggen og Instagram. På søndag feiret vi også dagen med familie. Vil dele litt bilder fra borddekk i sort, hvitt og gult. Jentene fikk rosa glasur på cupcakesene og guttene blått. Jeg er ingen «dillemamma», og bruker ikke timesvis på borddekk og forberedelser. Skulle gjerne baket superfanzy kaker, men slik ligger ikke for meg. Men selskap og kaker ble det…og så Ferdinand glitret i øyenene, beste tegnet det.
 
Tante Malene 
Rosa glasur på cupcakesene til barnehage venninnene…
 
 
 
Ranunkler i sterke farger…
 
Litt fyrverkeri til på sjokolade kaken…
Min første suksessterte…vellykket!
 
Takk til svigermor som bragte med ostekake med bær…
 
 
Ferdinand forventningsfull i blikket…
Min kjære elskede mormor…
 
Amadeus før selskapet…
 
 
Bilderaset her er en god mix fra barne og familieselskapet. 
 
Jeg vil også takke for kjempe fine tilbakemeldinger fra bidraget from within hos NIB. Jeg blir såååå glad for hver eneste en.
 
L O V E 
 
Lisette
 

From within….

8. januar 2013

Interiør / NIB-utfordringen

Interiøret som fanger meg er en «uanstrengt atmosfære» med materialer som har en verdi for meg. Gjerne en salig blanding av skandinavisk design og det orientalske, kall den gjerne litt skandinavisk slæsj bohemsk. Den mixen gir varme og personlighet for meg, jeg liker når alt ikke er nypolished, gjerne en lett slengt pute i sofaen og farger som gjerne ikke trenger og matche perfekt. Forstår du hva jeg mener? For noen år siden kjøpte vi alle møblene i samme serie, for dette matchet, men nå har vi en blanding av alt slags hjemme hos oss. Rom for alt…og vi forandrer stadig.


Jeg blir nok påvirket av trender, men beholder alikevell de tingene som betyr noe for meg uavhengig av trendene. Hjemme hos oss finner du rustikk møbler, bambus, mørke kontraster sammen med det myke, orientalske elementer og skandinavisk design. Siden jeg begynte å blogge, har jeg forandret mye, men har funnet min stil.
 
Med dette innlegget deltar jeg i NIB sin første utfordring i år «from within», synes tema var åpent. Og her er mitt bidrag. Delta ved og trykke HER.
 
 
L O V E
 
Lisette