SE HVA JEG FIKK TIL JUL

31. desember 2017

Familie / Hverdagsglimt

 

JEG ER EGENTLIG IKKE EN SMYKKEPERSON

Jeg ønsket meg disse øredobbene til jul av min samboer og jammen fikk jeg dem også. Er de ikke vakre? Jeg elsker smykker som er inspirert av østen. Bærer jeg disse har jeg kun dette som statements, muligens et rolig armbånd. Synes ikke det er særlig pent med for mye dill. 

Til jul fikk jeg også gavekort fra Sølvberget Blomster av min svigerinne og bror. De kjenner meg. Disse kule blomstene er kjøpt der.

Jeg vil benytte meg av å takke DEG for at du er innom bloggen og til DEG som legger igjen spor. Det betyr veldig mye for den som blogger. Fortsett med det! Da vil jeg ønske dere et RIKTIG GODT NYTTÅR.

Dagen feires med en nær venninne og familie. I am blessed.

By Lisette

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.