JUL OG BRIGHT LINE EATING

26. november 2017

Bright Line Eating / Egenpleie / Hverdagsglimt / Spis deg fri

DET BLIR JUL UANSETT

Jeg spiser ikke sukker og mel én dag om gangen. Denne setningen har blitt en affirmasjon etter jeg startet med «Spis deg fri» med Bright Line Eating. De 10 ordene har hjulpet meg igjennom denne kostholdsplanen, for å forholde seg til at jeg ALDRI skal spise sukker og mel er dømt til å mislykkes. I hvertfall for meg. Jeg har hatt flere sprekk i løpet av disse 10 ukene, men forskjellen er at jeg kommer meg opp på skinnene igjen, vi kaller det å Re-Zoome. Det er stor mestring å spise seg på sporet igjen. Vi har et stort og nært felleskap på Spis deg fri kurset, som gir oss lov til å være mennesker. Vi oppmuntrer heller ikke hverandre til å spise sukker eller mel, men om vi har brutt de 4 linjene så hjelper gruppen oss back on track. De sprekkene jeg har hatt er med vin og sukker, vi kaller det NMF på kurset(not my food). Jeg har ikke rørt NOE mel disse ukene, det har gått forbausende lett. Gammel tankegang ville sagt «skitt au, nå kan du bare spise rent» av godteskålen. Men det har skjedd en endring i hjernen. Mulig nye koblinger er automatisert. Kurset har gitt meg masse lærdom. Ikke bare om Bright Line Eating, men om meg selv som menneske. Kursholder Irina Lee lærer oss om meditasjon, yoga og tilstedeværelse innbakt i kurset, noe som appellerer sterkt hos meg. Har ALDRI vært bort i et kurs som har gitt så mye mer en » bare en diettplan». Jeg ønsker å dele til folket at det finnes et kurs som gir alt dette her. Maten vi spiser er beriket med vitaminer og rene matvarer. Energien er fortsatt +-, men jeg merker en endring. Til det bedre.

Jul blir det uansett og det skal bakes med barna. Det er viktig for meg at de rundt meg skal få nyte baking og kos selv om jeg ikke spiser det. Bildene jeg deler er i fra 2012. Lyset og stemingen er fin å se på. Jeg gleder meg til jul.

En dag om gangen og et måltid om gangen. Det er det eneste jeg trenger å forholde meg til. Namaste.

Mer info om Spis deg fri, trykk HER.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.