DETTE ER JAKKEN DU BØR INVESTERE I

25. november 2017

Fleischer Couture / La Femme

KLEDD FOR VINTEREN I FLEISCHER COUTURE FRA LA FEMME

Det tok ikke lange tiden før den gamle Fleischer Couture jakken var solgt. Her er jeg iført en splitter ny jakke i størrelse 38. Jakken er kjøpt hos fantastiske La Femme i Kristiansand. Dunjakken er desidert en favoritt i snitt og komfort. Den er tidløs og sporty. Jeg kommer til å kle den opp og ned etter humøret. Skal du investere i en ytterjakke, så anbefaler jeg Fleischer Couture. La Femme har den i fargene: blå, sort og brun oliven. Jeg gikk for en safe variant i sort. Den går aldri av moten.

Denne vinterskoen er «årets bloggsko» nok et år…Ikke sponset om du tror det. Kjøpt og betalt selv.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.