ME DRESSING CASUAL

10. oktober 2017

Bright Line Eating / Helse / Selfie Fashionstore / Spis deg fri

ME DRESSING CASUAL

I går passerte jeg min fjerde uke med Bright Line Eating matprinsipper. Det går igrunnen veldig bra så lenge jeg planlegger måltidene, men igår skjedde det et unntak. Jeg ble ordentlig sulten på kvelden da jeg ikke hadde fått tilstrekkelig med mat til lunsj og middag. Enden på visen var at jeg måtte lage bananpannekaker til kvelds. Spist er spist…heldigvis så lærte jeg noe av erfaringen med for lite mat igjennom dagen. Dagen igår var jeg ute hele dagen på ulike ærend og fotooppdrag hos Selfie, deretter lunsj med mamma på café. Jeg bestilte en vegetar omelett med salat til og ba om ekstra salat ved siden da jeg ikke spiser brød(hvetemel), men fikk det dessverre ikke. Jeg er nok litt norsk til tider som ikke tørr å gi beskjed. Egentlig så bruker jeg å ytre mine meninger uten problem, men igår var ikke en av de dagene.

Altså en måned har gått og jeg gleder meg til grunnkurset Spis deg fri med Irina Lee neste uke. 8 uker med grundig innføring av denne nye livsstilen. Jeg elsker effekten av maten og et stabilt blodsukker. Du kan enda melde deg på kurset, sjekk nettsiden til Irina. Klærne sitter løsere og jeg har parkert vekten for en periode. Genseren jeg har på meg ble med meg hjem etter fotooppdraget hos Selfie. Trykk HER for å finne Rosemunde genser og singlet.

I Stavanger regner det kattunger idag…deilig bloggevær.

En tanke om “ME DRESSING CASUAL

  1. Eva

    Er jo skikkelig irriterende og ikke få det man ber om når man bestiller mat. Jeg ber alltid om å få saus/dressinger i en skål, at de fjerner krutonger og brød. Spør alltid om retten inneholder ditt eller datt. Er jo så intolerant og da må jeg spørre for ikke bli dårlig. De fleste er veldig imøtekommende. Er jo spent på resten av kurset og det er moro å kunne følge hverandre der.
    Nydelig bilde av deg og genseren skal jeg sjekke den var flott!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.