LØRDAGSKAKEN SOM BLE SPIST INNEN ET BLUNK

5. august 2017

Helse / Hverdagsglimt / Mat og kos

JEG ER EN ORDENTLIG KAKEMONS

Jeg elsker kaker, det har jeg alltid gjort. Server meg et kakestykke og jeg er solgt! Veldig enkel sånn. Denne oppskriften har min favorittmatblogger Maggi Gausel laget. Kaken er fantastisk god og man kan spise et kakestykke og to uten dårlig samvittighet. Super enkel å lage også! Følg bloggen til Maggi «Godt nok» HER. 

Kaken serverte jeg for en uke siden til min svigerinnes bursdag, suksess… Spist opp på et blunk. Oppskrift anyone? Les lenger ned.

 

 

Du trenger:

Bunn:

1,5 dl sukrin gold /sukker

4 eggehviter

2,5 dl kokos

1 ts bakepulver

70 g sjokolade(70% kakao)

 

Topping:

2 dl vaniljekrem

2 dl mager vaniljekesam

1 korg jordbær

Mynteblader

Start med å stivpiske sukrin gold og eggehviter. Vend inn kokos, bakepulver og hakket sjokolade som er blandet sammen på forhånd. Hell over dette i en smurt(eller bakepapir i bunn) kakeform(23 cm) og sett den på nederste rille i en forvarmet ovn. Bunnen stekes på 175 grader i ca 35-40 min.

La bunnen avkjøles før du tar på sammenblandet kesam og vaniljekrem. Topp med bær og mynte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *