SALGSBOD PÅ BLOGGEN

6. juli 2017

Interiør

Jeg selger mange fine saker som framstår som nye. Jeg kan sende det meste utenom glass og møbler. Sender må dekke frakten med 50-80,- avhengig av str på det som skal sendes. Resten dekker jeg. De fine salgsvarene kan du hente i Stavanger hos meg om du bor i Rogaland. Kontakt meg pr sms: 911 11 210 Noen av tingene ser du flere bilder av nedenfor. Du kan komme med bud, men forbered deg på at jeg KAN avslå. Smiler.

Tar bort bildene som blir solgt!

 

Pris på Samsøe Samsøe ullcap: 300,- One Size.

Nike løpe trøye str L: 150,- Ikke brukt.

Hvit topp fra Run & Relax str L, innebygd BH: 150,-

Gevir kjøpt hos Bohemia på Sola: 300,- (700,- nytt)

By Timo blusen til 900,-  ser du flere bilder av nedenfor str M. Et smykke.

 

 

Line Langmo ullgenser str M-L

Pris: 900,-

Hvit Filippa K skjorte med 1 brystlomme på siden. Str XL (tilsvarer en L) Pris 350,-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *