SORRY NOT SORRY

16. april 2017

Hverdagsglimt

FOR EN PÅSKE Innom en rask tur på bloggen! Da har vi omsider kommet hjem fra Farsund Resort. For en minneverdig tur med familiekos fra A til Å. Takknemlig over fantastiske foreldre som har tatt oss med på tur i samme hus for 3 året på rad. Det gir mange gode følelser å se at barna blir så glade for å være ilag med besteforeldrene. Nydelig mat og oppvartning gjør godt. Har til og med sovet bra.

Jeg har sikkert gått opp 2 kg fra onsdag til bare idag, uten at jeg egentlig har stesset med det. Men fra i dag er det sukkerstopp. Rutinene mine er heldigvis godt etablerte så det vil gå bra. Nå skjønner jeg at den sunne linje handler om livsstil, varige livsstilsendringer. Men skal  jeg være helt ærlig så kjente jeg trang på noe søtt i ettermiddag. Det er ikke mange dagene med søtt så vil kroppen hadet hver dag. Jeg skjønner godt «de sukkeravhengige». De fire dagene vi har vært på påskeferie har jeg trent en liten økt alle dager utenom igår.  Den ene dagen hadde jeg og min svigerinne med, det var ekstra gøy.

Huden min er et annet kapittel. Jeg har fått endel småkviser rundt haken. Det skyldes nok litt usunn livsstil og hormonelle forandringer. Jeg vet at hva jeg spiser påvirker hudhelsen min. Nå er det tilbake til hverdagen og trening.

Ønsker mine lesere en fin påske videre!

By Lisette

En tanke om “SORRY NOT SORRY

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *