LIVET STARTER NÅR DU ER 40

11. februar 2017

Blomster og planter / Bursdag / Hverdagsglimt

 

FEBRUAR ER EN TRAVEL MÅNED I ÅR Det har vært noen hektiske måneder etter jul, og februar er en av de travleste i forhold til bursdagsfeiringer. Min brors barnedåp sist helg, min fars 70-års dag og min samboer som blir 40 år neste helg. Jeg har allerede mange tanker i forhold til hans store dag. Min mor har alltid sagt «livet starter når du er 40»  kanskje hun har et poeng. Det vi kaller 40-årskrisen er kanskje et oppgjør med ungdommens urealistiske forventninger og vågemot med troen på at man kunne klare alt, oppnå alt og at man var udødelig. Rundt 40 innser man kanskje at man ikke er kommet så langt som ønsket, at man ikke er i stand til å realisere alle sine planer og at man slett ikke er udødelig. Og greier man ikke å ta den erkjennelsen med fatning, kan det bli krise for hver og en.

Jeg har en spennende gave til min mann, en gave som jeg håper han setter pris på. Har nemlig sagt at han ikke må planlegge noe neste fredag. Deler nok noe med dere.

Ønsker dere en fin lørdag!

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *