DET HAR BLITT ENDEL SUKKER I DET SISTE

29. januar 2017

Egenpleie / Helse / Hverdagsglimt / Lundborgklinikken i Stavanger

 

 

LUNDBORGKLINIKKEN SOM TENKER HELHETLIG HELSE De siste to ukene har jeg tatt endel dårlige valg når det gjelder desserter i ukedagene. Samtidig så har jeg tillatt meg selv å spise «det kakestykket» da det var feiring av en kollega, julebord med jobben og besøk av et familiemedlem en kveldsstund. Jeg vet at når jeg har «mye i hodet» så tar jeg ofte matvalg som ikke er bra for meg. Magen min er sensitiv og humøret blir fort påvirket når jeg spiser crap. Jeg tenker negativt og får oppblåst mage. Jeg føler meg på topp når jeg spiser etter kostplan fra Lundborgklinkken. Samtidig så ønsker jeg å leve et liv der jeg kan tillate meg å ta et kakestykke når det er spesielle anledninger. Heldigvis så har jeg fått såpass mye kunnskap av klinikken at jeg vet at det ene kakestykket ikke ødelegger hele uken for meg, men det har det gjort de siste to ukene. Likevel merker jeg søtsuget våkner til live når jeg spiser raske karbohydrater. I morgen er mandag, og en fin dag å hente seg inn igjen med sunn mat og trening. Im in.

Jeg har startet igjen med Cryobehandling hos Lillian på Lundborgklinikken. Lillian jobber på avdelingen i Stavanger. Hun er mikroskopist og har tidligere jobbet selvstendig som kost- og livstilsveileder. Har tidligere erfaring fra helsekostbransjen. Fra tidligere har hun studert sosialpedagogikk 1 og 2, samt barns utvikling. Lillian utfører en rekke behandlinger i klinikken og er super behagelig dame. Hos henne får du Scio(kvantemedisin), helseanalyser, Cryobehandling +++ 

Du kan lese mer om Cryo behandlingen HER. Deler nok før og etterbilder etterhvert.

Bildet nedenfor er fine Lillian Andreassen fra Lundborgklinikken. Min varmeste anbefaling. Ønsker du å sjekke websiden til klinikken, trykk HER.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *