THINGS I LIKE AT HOME RIGHT NOW

19. november 2016

Cahetu nettbutikk / Interiør

SONY DSC

THINGS I LIKE RIGHT NOW

Jeg er så heldig som fikk en uventet gave av min svigermor. Like fin med lys og uten. Falt pladask første gang jeg oppdaget disse fra Kähler.

SONY DSC

SONY DSC

BLENDENDE VAKKER LYKT FRA KAHLER NOBILI

Er den ikke vakker? Du får den direkte hjem fra nettbutikken Cahetu. Lyngby vasen kjøpte jeg i fjor og er min desidert min vakreste vase, også kjøpt hos Cahetu. Det jeg elsker med den er at den er hvit, og at skitten blomstervann synes ikke. Jeg er nazi når det gjelder rene vaser! Klarer ikke kladdemerker og vasker dem annen hver dag. Lysestaken er et perfekt julegavetips!

SONY DSC

 

Tusen takk svigermor! Den gjorde meg veldig glad.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *