AUTUMN ESSENTIALS

18. oktober 2016

Klær og mote / Selfie Fashionstore

SONY DSCDet er flere fordeler ved å rydde i klesskapet… Jeg er flink til å selge, da får jeg råd til å fornye meg inni mellom. Nå som jeg har gått ned i vekt, så er det kjekt å kjøpe klær i samme størrelse som før jeg fikk barn.

SONY DSC

Digger dette hodeplagget, en «matroshatt» som jeg kjøpte i fjor. Kanskje jeg tør å bruke den i høst.

SONY DSC

EN DESIGNGENSER HAR FLYTTET INN

Jeg er stolt eier av min første Julie Fagerholt heartmade genser. Genseren er fra favorittbutikken Selfie og er i den fineste mohairkvaliteten. Jeg har også kjøpt meg en skinnbukse som har vært på ønskelisten i flere måneder fra Designers remix. Flere helthetsbilder av genser og skinnbukse kommer mot helgen. Gleder meg til å vise!

Ønsker du å sjekke ut nettbutikken, trykk HER. Jeg kan også fortelle at Selfie har 20% på hele sortimentet fra 17-19.oktober i butikk og nettbutikk. Her er det noen lapper å spare!

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *