HØST KONFEKT I GARDEROBEN

14. september 2016

Inspirasjon / Lafemme

SONY DSC

Er en stolt eier av en bluse fra byTiMo, kjøpt hos La Femme. Blusen er et syn med vakre detaljer på brystet og armer. Denne herligheten skal jeg bruke til skjørt eller til jeans, du kan velge å dresse den opp eller ned. Kul med en grov strikket genser over eller til en skinnbukse.

SONY DSC

Vakre detaljer! Er det en instagram konto dere bør følge så er det jentene hos La femme. Jentene er alltid så lekne og blide på bildene, noe som smitter over på meg. La femme har også 70% tilbud på en rekke varer. Denne blusen var dog ikke på tilbud. Er ikke sponset om du lurte på det.

SONY DSC

 

HØST KONFEKT I GARDEROBEN

For noen vakre dager vi har hatt de siste dagene- en skikkelig boost med litt sommervarme! Jeg hadde i utgangspunktet ryddet bort sommerklærene, men hadde ikke imot å finne dem fram igjen. Jeg skal virkelig prøve å nyte disse dagene med barna og mannen. Nå som hverdagen er tilbake merker jeg at døgenet har få timer.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *