SUPER TRENDY PLÅTÅ SNEAKERS!

8. juli 2016

Lafemme / Sko / Tips

SONY DSC

Superga er ikke et nytt merke for meg, husker dem tilbake fra ungdomsårene. Skoene er fra Italia, og prislappen er 799,- hos La Femme. Tror butikken har den rimeligste prisen på dem som jeg har obsertvert. Løp og kjøp! Trine Lise sender over hele landet, eller ring direkte butikken 38 01 60 11. Tone Damli hadde dem i hvitt så jeg nettopp!

SONY DSC

I stavanger har jeg sett mest de hvite, men jeg liker å gå i jeans og da synes jeg de blå var fine. De er også veldig gode på foten, og jeg er avhengig at dem sitter godt på foten.

SONY DSC

 

SUPERGA IN THE HOUSE

Jeg elsker å handle sko, og ender som regel opp med sko som ikke er med hæl. Disse kommer jeg akkurat passe opp i høyden uten at jeg føler meg veldig oppdresset. Du kan se skoene på meg i gårsdagens bloggpost.

Akkurat nå venter jeg på sola, de har lovet 18 grader og sol i dag. Vi har tenkt oss på dagstur til hytta til svigers, der er det balsam for sjela.

Ønsker deg en fin fredag!

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *