NED I KILO KREVER NY JAKKE!

7. juli 2016

Klær og mote / Lafemme

SONY DSC

I kveld tittet såvidt solen fram og ny jakke er måtte prøves på for en photoshoot. Jeg kjøpte en lang variant av Parajumpers i fjor, men den var nesten 2 nummer for stor for meg nå. En annen heldig eier har kjøpt den, og jeg fikk meg en ny. Veldig praktisk!

SONY DSC

 

Skoene kommer i et annet innlegg, kule eller hva? Har et likt par i hvitt også. Ser at «hele byen» trasker i dem. Kjøpt hos La Femme. Jakken er perfekt på kjølige sommerkvelder og veier ingenting.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

NY PARAJUMPER JULIET I EN KORT VARIANT DENNE GANG

La Femme i Vågsbygd/Kristiansand hadde fått inn nye høstjakker fra Parajumpers, så det ble en ny jakke i sort. Trine Lise som driver klesbutikken sender over hele landet om du ønsker en fantastisk jakke i silver, blå eller sort. Parajumpers Juilet er en ny modell med små forbedringer som for eksempel 2 cm lengre og en annen finish i stoffet. I love it.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *