NYE SOMMERSANDALER I HUS!

1. juni 2016

Gliiz / Sko / Tine K

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

SOMMERSANDALER TIL EN OVERKOMMELIG PRIS

Hva synes du om mine nye skinnsandaler fra Gliiz? Disse skoene bor jeg i om dagen, og blir bare mykere og mykere ettersom jeg går i dem. De koster også kun 299,- Det kaller jeg fin pris! Så et lite onsdagstips om du ønsker noen fine sommersandaler nå som varmen kommer. Jeg var heldig som sikret meg et par, da disse fyker ut. Jeg vil også tipse dere om Sylvia som driver nettbutikken Gliiz. Hun har også et showroom i Kvinesdal om du skal sørover i sommer!

Det har nå gått 1,5 uke siden jeg spiste godteri, har ikke tenkt på søtsaker siden. Har ikke hørt fra dere andre? Er dere fortsatt med?

By Lisette

En tanke om “NYE SOMMERSANDALER I HUS!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *