TRO ER ET TAUST OMRÅDE!

28. mai 2016

Boktips / Filosofi / Hverdagsglimt

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

 

ET BOKTIPS TIL DEG SOM LIKER BØKER MED DYBDE

Tro er et taust område, for der iblant meg. Fra jeg var liten husker jeg at undertegnende var søkende mot svar og mening med livet. Spesielt etter min morfar døde da jeg gikk i 8.klasse. Livet fikk en brå vending. Man tenker ikke som 14-åring at noen skal dø, det gjorde i hvertfall ikke jeg. Sorgen jeg opplevde etter morfar har følgt meg til den dag idag. Ja, den blir mindre smertefull med årene, men sorgen er der- ALLTID. Årene har gått, og flere familiemedlemmer har gått bort. Dette er endel av livet. Etter religionsstudiet har det åpnet porter som jeg trodde var lukket, jeg har begynt å tro på at det kanskje finnes en Gud. Men hva definerer en kristen? Jeg hadde et bilde i ungdommen at kristne er kjedelige. Dette er heldigvis langt i fra sanhhet. Jeg har pratet med mange interessante mennesker gjennom studiet og jobb. Langt i fra alle på studiet skal bli teologer. Nå har jeg studert ulike retninger innen det religiøse liv. Hinduismen, buddismen og Islam er religioner jeg har mye kunnskaper om, og fått en dypere forståelse for nettopp troen. For en måned siden hadde Charlotte Rørth et foredrag i St.Petri kirken om hennes møte med Jesus. Charlotte er en dansk journalist som ikke var relgiøs eller spirituelt søkende menneske da Jesus viste seg for henne i en kirke i Spania. Jeg hørte intervjuet med henne på Skavlan, og tenkte at denne boken måtte kjøpes. Så nå sitter jeg med boken i hånden, og gleder meg til å lese hennes historie. Har du lest den?

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *