TIL HELVETE MED SLANKINGEN!

9. mai 2016

Boktips / Egenpleie / Helse / Hverdagsglimt

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

UNNSKYLD ORDSPRÅKET I OVERSKRIFTEN

Jeg er glad i kaker, godteri, vin og alt det kulinariske livet har å by på. Livet er for kort til å si nei til et hjemmelaget kakestykke, right? Likevel så er det ikke til å stikke under en stol at vekten/resultatene står stille de ukene jeg velger å skeie ut. Hovedgrunnen til at jeg trener og spiser relativt sunt er at jeg føler meg så godt fysisk og psykisk etterpå. Når blodsukkeret mitt er stabilt, er jeg fornøyd og føler meg energisk. Jeg spiser ikke godteri i ukedagene, pronto. Men når helgen nærmer seg, så blir det ofte fredag og lørdag med godteri, og muligens mammas eller svigers kakestykke på søndagen. Jeg har alltid hatt en filosofi at i helgene skal man kose seg, og da er det snop som er kos for meg. Resultatet av godtespising i helgene gjør at de resultatene jeg trener og spiser etter tar mye lengre tid.

Vet du hvem Mariann Deila er? Hun er absolutt mitt største forbilde innen trening. Hun er sterk og har en kropp som er kvinnelig. Hun representerer en treningsfilosofi som krever lite utstyr og man kan trene der man er. I mitt tilfelle liker jeg å trene hjemme, uten at jeg må nå en time på helsestudio. Jeg skal blogge om boken til Mariann: PROSJEKT STERK. Og gleder meg til å vise dere hvordan det går. Meldte med Mariann i går, og hun fortalte brutalt og ærlig hvorfor mine resultater ikke kommer like raskt…Det skal jeg dele med dere i et annet innlegg. Jeg vil også poengtere at vekten og tallet ikke trenger å være en riktig indikator alltid. Jeg bruker personlig målebånd og klær som en rettesnor på hvordan trening og kosthold.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *