YOGAKURS RETTET MOT BARN!

15. januar 2016

yoga

SONY DSC

SONY DSC

 

Etter jeg fikk ryggproblemer, så har ryggen min ikke vært i stand til å gå på yoga timer som jeg elsker. Jeg fikk ofte vondt dagen derpå, og har derfor gått mine daglige turer istedenfor. Jeg har derimot meldt meg på en yogautdannelse rettet mot barn i barnehage, skole og SFO.  Jeg tror dette vil gå bra, og kiropraktoren min har gitt meg grønt lys. Gleder meg enormt til dette kurset, og vil bruke det aktivt i jobben min på skolen. Satya Yogaskole tilbyr kurs for å undervise barn i Barneyoga og Avspenning. Kurset består av to moduler.
Modul I består av 10 timers teoretisk og praktisk arbeid for å lære grunnleggende teknikker i hvordan fange barns oppmerksomhet når det gjelder ro, avspenning og konsentrasjon. Jeg har lenge etterlyst dette som endel av timeplanen, og håper at skolen min vil se at dette er et supert verktøy for ALLE barn.

Ønsker dere alle en fin helg, namaste

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *