YOGA FOR BARN!

24. januar 2016

yoga

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

YOGAUTDANNELSE FOR BARN MODUL 1- CHECK!

Det er søndag, og uken har vært særdeles hektisk for meg. 3 av dagene har vært fylt med yogakunnskap, teori om barnshjerne og utvikling. Vi var vell 15 damer på kurs med ulike bakgrunner, men med samme ønske å lære yoga for barn. Siri som driver Satya Yoga er en ivrig og kunskapsrik dame som brenner for det hun gjør. Man lytter lydhørt, og sluker til oss både filosofi og erfaringer med barneyoga. Barneyogautdannelsen ønsker jeg å praktisere på jobben min som miljøterapaut/lærer, og ønsker å gi ulike trinn alt i fra 10 minutt til 45 minutt med avspenning, lek og yoga. Vi pratet mye om aktivitet og ro på kurset. Barn i dag er proppet med ytre stimuli som nettbrett, instagram, facebook og snapchat. Hodet og tankene får aldri RO! Hva skjer med hjernen om den ikke får ro i blant? Yogaen hjelper for å holde ro i tankene, skjerpe sansene, nullstille og øke konsentrasjonen. Yoga er for ALLE, og alle kropper. Jeg vil hevde at yoga stimulerer til sunt selvbilde, og dette er noe jeg brenner for i mitt møte med barn. At du er god som du er! Kan absolutt anbefale Satya yoga om du bor i Stavanger/Sandnes/klepp/jørpeland.

Da er det bare å presentere yogaen og lage et program for skolen!

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *