Prince charming!

15. august 2015

Hund / Hverdagsglimt / Stue / Tine K

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

Gizmo «the dog» er en nydelig liten hund, masse personliget og sjarm. Eieren er en høy mann med masse tatoveringer, ikke en slik type du ser med en liten papillon. Mannen jeg prater om er nemlig min bror. Han og kjæresten er på reise, og mine foreldre har hatt hunden uten om en natt. Mens min bror er på reise bestilte min mor tur til hundefrisør med Gizmo. Jeg synes han er bare helskjønn hårløs. Pelsen dufter parfyme også. En skikkelig prins på puffen min der.

Jeg er alikevell glad for at jeg ikke har dyr lenger, det er et stort ansvar. Man har alltid hunden i bakhode, og man blir bundet. Nå er brutteren heldig som har foreldre som stiller, og en søster.

Det regner i skrivende stund, og tror ikke det stopper med det første. Ha en nydelig lørdag!

By Lisette

2 tanker om “Prince charming!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *