Min oase

10. juli 2015

Blomster og planter / Selvåg gartneri / Tine K / Uterom

SONY DSC

SONY DSC

Plommetret i full blomst, og hvite blomster i krukker.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

Min første peon i bedet- plantet i år! Takk, Selvåg Gartneri for fabelaktige blomster!

SONY DSC

SONY DSC

 

Det beste været for fotografering er overskyet, og null sol. Når ungene var lagt i kveld, så fikk jeg lysten over meg til å ta noen bilder. Jeg har forandret litt i krukkene, og har hvitt og grønt som helthet i hagen. Jeg ble riktig fornøyd over resultatet. Bambusutegruppen til Tine K Home blir finere med årene, og blir litt grålig i teksturen. Loungesofaen bruker jeg til solseng, perfekt.

Rett over påsken hadde vi en makeover i hagen, min samboer fjernet den gamle hekken slik vi kunne plante nytt. Selvåg Gartneri og jeg startet et samarbeid, og jeg er utrolig takknemlig for resultatet. På bildene ovenfor ser du:  Afrikaliljer, peoner, pampasgress og clematis. Selvåg gartneri har et enormt utvalg av blomster, planter og interiør.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *