Distributører på teamet mitt søkes

6. oktober 2014

Body Wraps / Helse / It Works / Jobb

Jeg søker etter ENGASJERTE distributører på TEAMET mitt, ønsker du en deltidsjobb som BARE er GØY? Og har driven…les nedenfor!
 
Her følger informasjon om å bli distributør for It Works. 
Som IT-Works! distributør selger du kroppspleie- og hudpleieprodukter som er formulert og forsket på av ledende forskere og naturmedisinere, og som bruker de beste naturlige ingredienser innen banebrytende vitenskap, og fører strenge kvalitetskrav for å gi effektive produkter som trygt nærer kroppen din. 
Vårt mestselgende produkt er Body Wraps som behandler spesifikke områder på kroppen som du vil tone, stramme og definere mens den krymper fettcellene og detoxer kroppen innenfra. Du vil se resultater på så lite som 45 minutter. 
 
Uavhengig Distributør: Hva betyr det? 
Du er begeistret for produktene, og du tror dette er noe dine venner og familie vil være interessert i også. Og/eller du har vært på jakt etter en mulighet til å tjene litt ekstra inntekt til å dekke regninger, nedbetale gjeld, eller vil spare til noe, som f.eks. ferier og jul. Eller kanskje du ønsker å jobbe hjemmefra, og tjene en ekstra/erstatning inntekt og du kjenner at denne muligheten med IT WORKS Globalt kan være svaret. 
 
Så hva blir det neste? 
Bli med på laget og bli en uavhengig distributør i IT WORKS Globalt! For å kunne selge disse må du bli en distributør. Du kan bli med vårt norske team for bare $108. Du får da startpakken som inneholder en boks med wraps (4 i en boks), markedsføringsmateriale, og månedens første esuite (nettside) GRATIS. 
 
Noen Fordeler når du blir Distributør: ~ 
Få produkter til innkjøpspris !! 
-Registrer Fire lojale kunder i de første 30 dagene for å motta $ 120 i gratis produkt. Dette gir deg en sjanse til å prøve flere av våre fantastiske produkter gratis,  du vil bli begeistret over våre gode produkter som du selger, og du blir et produkt av produktet!
-Wrap Rewards: for hver 2 lojale kunder du registrerer, får du en eske med 4 wraps for $ 35 med gratis frakt! 
-Fast Start Bonus: For hver distributør du registrerer på ditt lag som ønsker å selge produktene, så vil du få en $ 100 bonus når de har registrert to lojale kunder i sine første 30 dager. 
Kommisjonen -Du vil gjøre 15% provisjon på hver lojal kunde registrert direkte under deg. Du vil også gjøre 5-15% provisjon på hver distributør som blir innmeldt i din organisasjon (og deres lojale kunder!) basert på hvor de er under deg. 
 
Som en distributør trenger du: En 80BV autoship hver måned. Denne autoshippen er det som kvalifiserer deg til provisjon og bonuser. Du kan velge akkurat hvilke produkter du ønsker, men jeg anbefaler å velge wraps fordi du trenger dem, og du kan enkelt selge de på homeparties osv. 
Du vil også få en eOffice, som er din personlige nettside og «back-office» for 25 dollar. Alt er laget ferdig av selskapet, men du må velge deg et firmanavn på siden din. Denne siden deler du med dine kunder, distributører, og sender til alle som er interessert i dine produkter slik at de kan bestille. Denne er virkelig en nødvendighet for å drive virksomheten, og den har også alle dine trenings videoer for å hjelpe deg til å begynne reisen. Du får din første måneden av eOffice gratis! 
 
Hva forplikter du deg til som Distributør: 
■ Gå igjennom opplærings videoer og dokumenter som vil hjelpe deg til å forstå It Works filosofi og til å nå dine mål 
■ Delta på ukentlig konferansesamtaler (hvis dette er på plass i ditt team) som vil hjelpe deg til  å svare på eventuelle spørsmål og å utvide virksomheten din. NB! Les godt igjennom vilkårene for Distributører! Denne finner du under dokumenter i BackOffice. Hvis du ikke finner denne så gi beskjed til din teamleder.
 

 

Hva kan vi tilby deg?:

 

■ Fantastiske produkter og godt betalt! Hvis du jobber hardt og følger trinnene til suksess skissert i pakken din og følger trening og opplæring, vil du tjene penger! Når du når nivået av Diamond, er gjennomsnittlig lønn ca $1,500-2,000 ( den første måneden som en Diamond Executive. Når Diamond bonuser begynne å sparke iinn, vil dette tallet øke betraktelig. 
■ Vi har en facebook-side hvor du kan gå og legge inn spørsmål, få forslag, tips, osv … for å hjelpe deg med å drive businessen din. 
■ Det er også periodiske treninger tilbudt for å hjelpe deg å forstå virksomheten og produktene mer. 
■ sist men ikke minst, får du oppdateringer, tips, råd og opplæringsmateriell fra meg og mitt nettverk av distributører. 
 
Bli en distributør: 
Å bli en It Works distributør er enkelt og det vil ta deg mellom 10-20 minutter for å registrere deg.
Gå til http://www.lisettechristine.myitworks.com/no/ og klikk «BLI MED». 
Følg alle trinnene ved å skrive inn din informasjon! Send meg evnt. en mld. hvis du ikke får det til: lisettesbodywraps@outlook.com eller tlf. 91111210
 
 
HAR DU EN SALONG PR. IDAG, SE HER: 
Hvorfor bør du vurdere IT WORKS sin forretningsmodell og produktlinje for din bedrift? 
1.Dette er sunne, alle naturlige produkter som virkelig fungerer! Mange er unike og utilgjengelig noe annet sted. 
2.Det er utprøvd mange av MLM forretningsmodeller med varierende suksess. Problemet er ofte å duplisere suksess. Dette er det eneste selskapet der jeg har opplevd at laget mitt var i stand til å finne en av mange måter å bruke It Works til å bygge opp en virksomhet. Fremgangsmåten mot suksess er enkel og kan dupliseres. Hvis du gjør en ekte innsats, hvis du er villig til å lære, er dette en utrolig jevn avkastning på din investering av tid. 
3. Du kan velge å være en distributør og skape en virksomhet som virkelig vil være verdifull for livet ditt.
 
Måter du kan velge å selge våre produkter i salong som distributør 
-Du kan velge å bare bruke produktene utelukkende til bruk i din salong. 
-Du kan velge å selge produktene på et detaljist-nivå og la kundene dine få bestille direkte fra selskapet. Produktet blir sendt direkte til dem, og du gjør provisjon uten å måtte holde lager 
-Du kan tjene provisjoner fra folk du verver som velger å bli distributører (og også fra deres kunder) 
 
 
Her er noen vanlige spørsmål og svar spurt av folk som har startet sin It Works bedrift?
-Virker virkelig disse produktene? Det er vanskelig å tro… 
Men ja, de virker! Faktisk har disse wraps blitt brukt konsekvent av titusener av mennesker over hele verden i over 10 år nå. Den eneste måten du vil tro det, er å prøve det selv! 
-Hvordan får jeg betalt? 
Det finnes flere forskjellige måter å få betalt ved å være en distributør. Du kan selge våre produkter til omtrent alle. Her er noen eksempler … Familie, venner, kolleger, fremmede, gamle venner, lærere, salonger, spa og treningssentre. Mulighetene er uendelige med It Works! 
Du kan være en «talentspeider» og rekruttere andre til å delta i selskapet. For hver person du tar inn så får du provisjon! Bygg et team! Tjen penger! 
 
Du kan invitere dine venner og familie ved å ha hjemmeparty og du kan ha lokale expos. Du kan kvalifisere deg for ukentlige og månedlige bonuser. Og, kan du bruke mulighetene hos gratis sosiale medieplattformer for å fremme våre produkter og mulighet! 
Provisjoner utbetales ukentlig og månedlig! Du tjener 15% i provisjon av eventuelle kunder direkte under deg (nivå 1), 10% på nivå 2, 5% på nivå 3, og 2% på ALLE nivåer etter. Du tjener også penger for salg av dine wraps på partyer (eller solgt enkeltvis) som er basert på prisen du satt for wraps! Det er faktisk helt risikofritt! 
 
Trenger jeg lager? 
Investeringen er minimal. De fleste distributører bærer med seg en liten bag/sekk til alle sine behov for partyet. Det eneste du trenger er å ha med deg dine prøver av produktene, samt noen ekstra Wrap som kundene kan få kjøpe og prøve på party. Kundene bestiller og betaler gjennom din nettbutikk, og får varene levert på døren.
Hvor mye penger kan jeg gjøre? 
Inntekten er bare begrenset av din arbeidsmoral! Sky is the limit! 
Følgende er en oversikt over selskapets gjennomsnitt for månedlig inntekt. (Dette er bare gjennomsnittlig !!!)! 
 
Distributør: $ 71 / måned alle starter ut som distributør. 
Da er du fremme ut til nivåene nedenfor. (PS. du kan legge til $600 på toppen av hver rang når du har 60 lojale kunder!!) 
Executive: $ 309 / måned 
Ruby: $ 599 / måned 
Emerald: $ 1121 / måned 
Diamond (Nå begynner du å tjene gode penger!): $ 1910 / måned (! 400 i måneden god bonus) (+ når noen i din downline får en rask start bonus får du $ 120 selv om du ikke vervet dem!) 
Double Diamond: $ 6035 / måned 
Triple diamond: $ 10 541 / måned 
Presidential diamant: $ 16 934 / måned 
Ambassador: $ 31 928 / måned 
 
Hold homeparties og tjen enda mer! Du kan selge hver wrap på dine partyer for ca. 250kr pr. stk, og du får 4 wraps i ditt Starter Kit som du kan selge på ditt første party om du vil. Den gjennomsnittlige partyet har 4 til 8 gjester, og det er lurt å sørge for å ha med nok wraps.
Det er umiddelbare kontanter i lommeboken!  
 
Hva er ulempen? Ingen ulempe! 
Dette er en morsom, lukrativ business som er tilgjengelig for alle fantastiske kvinner og menn over store deler av verden!
 
Hvis du har noen flere spørsmål så vær så snill, ikke nøl med å kontakte meg! Jeg er her for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha … ikke gå glipp av denne spennende muligheten til å nå dine drømmer! 
Det ville være meg en sann glede å spille en rolle i å hjelpe DEG til fullføre dine! 
 
 
Bildet er lånt av en distributør kollega. Denne damen ønsket mer definert muskelatur. Fantastisk, ikke sant?
Mitt første resultat med body wrappen: 1 pk med 4 wraps. Før og etter 4 wraps.
 
Her er meg etter 7 wraps
 
 
Her er meg etter 10 wraps.

30 tanker om “Distributører på teamet mitt søkes

 1. Perry White

  Hvis du trenger et nødlån fra en pålitelig selskap,
  med gode betingelser og arbeidskraft relasjoner, så du
  bør kontakte oss så vi tilby lån til
  rimelig rente på 3% og arbeidet med oss
  vil være en god opplevelse. Hvis du er interessert, ta kontakt
  oss på e-post: Perrywhitefirms@gmail.com

  Svar
 2. Dennis Washington

  My name is Dennis Washington,im the owner of Dennis Washington Inc.
  Am a North Carolina-based industrialist and philanthropist who co-owns controlling interest in, a large consortium of privately held companies collectively known as the Washington Companies and, in Canada, another collection of companies known as the Seaspan Marine Corporation.

  I am a private lender lending out funds from my own company funds.
  I offer company loan,
  Home loan,
  Business loan,
  Personal loan,and
  Car loan.
  I offer loan from the range of $100,000Usd – $50,000000Usd at a low interest rate of 3%.
  I offer clients up to 10 to 20 years to pay back loan starting from the day of funding and depending on the amount of loan needed.
  Contact me via email: denniswashingtonincorporated4@gmail.com for your today.

  Svar
 3. Rev. Robert Smith

  Hallo
  Måtte Herrens fred være med deg og din familie !!! vi er
  sertifisert, pålitelig, pålitelig, effektiv, rask og dynamisk.
  Vi gir ut langsiktig lån for 5-30 år maksimal @ 2% rente,

  For et personlig lån
  – Velg mellom $ 5000 og $ 1000,000
  – Velg mellom 1 og 30 år å payback.
  – Godta en lav april på 2%

  For en Business Loan
  – Velg mellom $ 10.000 og $ 100,000,000.00
  – Velg mellom 1 og 30 år å payback.
  – Godta en lav april på 2%

  Hvis du er interessert får tilbake oss med disse opplysningene til:
  Roberto.finance02@hotmail.com

  Svar
 4. Robert Smith

  Hei.
  Trenger du personlig eller virksomhet lån uten stress og rask
  godkjenning? I så fall kan du kontakte oss slik vi nå tilbyr lån på
  prime rente. Våre lån er sikret og trygg, for mer
  informasjon og applikasjoner, kan du svare på denne e-posten.
  roberto.finance02@hotmail.com

  Svar
 5. Mrs. Elena

  Er du i behov av et presserende lån til å betale regninger, utvidelse av virksomheten, styrende organer eller personlige lån? Kontakt oss i dag for rask og effektiv og pålitelig lån i dag på via e-post: elenanino07@gmail.com

  hilsen
  Mrs. Elena

  Svar
 6. biskop Johnson

  Trenger dere en haste Loan?

  Vi er en regjering godkjent / registrert finansielle selskap. Er du i noen økonomisk krise? Trenger du et lån for å refinansiere ditt hjem, eller utvide virksomheten din? Trenger du lån til å avgjøre haste gjeld og bo hos en långiver? Trenger du lån for å betale dine regninger videre utdanning osv? Vi tilbyr lån til enkelt & samarbeide organer som trenger økonomisk bistand ved 3% rente Vi tilbyr lokale og internasjonale lån! Hvis du er interessert i å få et lån, ikke nøl med å sende din forespørsel til oss via e-post ::: bishopjohnsonphillip@gmail.com

  Svar
 7. David

  God dag dag ENHVER Rett der !!!
  Muligheten du Har ventet på er her HOS grader. Am David Ved navn, og JEG Vil bart Fortelle dere på Det at DETTE er min suksesshistorie ETTER at JEG Har blitt Lurt av såkalte Agenter. JEG Har vært på jakt ETTER LAN for Det siste Ett år Uten forbundsFondet. Menn Agent mr Joxer overraske meg Ved en GI meg Lanet en HVIS du Har vært passerer gjennom falske Agenter Akkurat Som JEG opplever for min Fortid. du Håkan Kontakte agenten mr
  Joxer I DAG for en.
  Her er hans kontaktdetaljer: Joxerwhiteloancentre01@gmail.com

  Svar
 8. carlos juan

  Trenger du et lån? Dette er for å informere allmennheten at Mr. Carlos Juan, et privat lån utlåner er å åpne økonomisk mulighet for alle som har behov for noen økonomisk hjelp. Vi gir lån på 2% rente for enkeltpersoner , bedrifter og virksomheter med klare og forståelige termer og condition.contact oss i dag via e-post: (FERNANDOCARLOSJUAN@GMAIL.COM)

  Svar
 9. kraken

  LØSNING FOR DINE FINANSIELLE BEHOV, ELLER ALLE AV DITT LÅN
  I den nåværende økonomiske situasjonen i landet vårt.
  I dag, selv for de som allerede er entreprenører, situasjonen er vanskelig.
  Og da tenker om det, vi har besluttet å hjelpe alle mennesker som har prosjekter der du ønsker et lån for å kunne utføre sine aktiviteter.
  Men vår rente på 2% , som er en koalisjon vi ikke ønsker å bryte loven på slitasje.
  Vennligst kontakt oss på denne e-posten:
  kontaktlan@inbox.lv

  Svar
  1. JAMES Rose

   Har du noen økonomisk problem? du trenger et lån for å betale gjeld? Er du i noen økonomisk krise? Da er du på rett kilde. Vi er registrert og godkjent selskap, Vi gir ut lån med lav rente på 2% til enkeltpersoner , bedrifter og selskaper under en klar og forståelig betingelser og vilkår. Kontakt oss i dag via e-post til :( jamesroseloanonline@gmail.com)

   Svar
 10. franklin

  Har du noen økonomisk problem? du trenger et lån for å betale gjeld? Er du i noen økonomisk krise? Da er du på rett kilde. Vi er registrert og godkjent selskap, Vi gir ut lån med lav rente på 2% til enkeltpersoner , bedrifter og selskaper under en klar og forståelig betingelser og vilkår. Kontakt oss i dag via e-post til: (MAJORITYFRANKLIN16@GMAIL.COM)

  Svar
 11. OSCAR SAGE

  Har du noen økonomisk problem? du trenger et lån for å betale gjeld? Er du i noen økonomisk krise? Da er du på rett kilde. Vi er registrert og godkjent selskap, Vi gir ut lån med lav rente på 2% til enkeltpersoner , bedrifter og selskaper under en klar og forståelig betingelser og vilkår. Kontakt oss i dag via e-post til :( OSCARSAGE007@GMAIL.COM)

  Svar
 12. albert

  Et lån prosessor med en av de raskest voksende lån fast og Vi gir ut både lokale / internasjonale lån @ bare 4,5% årlig rate på noen lønning lån, studielån, pedagogisk lån og stipend til Collage Eventuelle interesserte Søkere, for mer informasjon. kontakte oss via teksttelefon + (1) (317) 835-9689 eller e-postadresse: albertloanfoundationsunit@yahoo.com
  hilsen,
  Seriøse henvendelser bare.

  Svar
 13. Richard Alicia

  Eger bir kredi ihtiyaciniz var mi? Burada finansal sorun olanlar için bir firsattir
  hayatlarinin mali yükselme isteyenler, biz kredi vermek
  çok makul bir faiz orani, biz, kredi borç kredi her türlü vermek
  isletme kredisi, tibbi kredi, ev kredisi, ögrenci kredisi vb finansal stres ulusu yardimci olur.

  mali yardim için e-posta ile bize bugün: richardalicia2@gmail.com

  Saygilarimla

  Svar
 14. Ujjivan økonomisk Company®

  God dag Sir / Madam,

  Vi trenger lån søkere til å samarbeide med den nye på dette stadiet av æren måned. Vi gir lån til lån søkere, uavhengig av? 2.000,00? 20,000.00. Euro. Som selskaper og bransjer fra? 15,000.00 i? 500.000,00. Euro. Vår rente er 3,5%. Ingen kostnader, ingen avgifter. Vi arbeider i henhold til lånet. Hvis du er interessert ber skrive revisjon. E-post: ujjivanfinancier@outlook.com
  Vår boliglån gjøres innen 7 virkedager , hvis en gang godkjent og berprüft kriterier. La oss få vite hvor mye du trenger å låne, hva du gjør for en pensjon og hvor mange år du kan betale tilbake.

  Vennlig hilsen,
  Ujjivan økonomisk Company®
  Ms Desy Haryani
  gjennomgang
  RC: 265702

  Svar
 15. ulrika

  Lånetilbud penger raskt i 48 timer :ulrika.vanbonne@gmail.com
  Hei Mr og Mrs
  Jeg er Kone Ulrika Vanbonne, jeg er en av finansielle tjenester til
  familier og enkeltpersoner som trenger det haster finansiering som vil være
  evne til å betale tilbake lånet uten bekymringer av store under oppgjøret av månedlige utbetalinger.
  Du vet at jeg er veldig mistenkelig suv-er alle disse hendene i vår
  dagene på nettet så jeg spør folk angivelig ærlig
  mer spesifikt menn i ond tro å ikke svare på min
  annonse for å unngå mindre trøbbel med politiet,
  NB : jeg vil gi 5 000 til 800 000 euro med en rente på 3%
  skal tilbakebetales over en periode som strekker seg fra 2 til 25 år med vilkår og betingelser
  rimelig Hvis mitt tilbud som interesserer deg, så ta kontakt med meg raskere
  mulig, slik at vi kan diskutere om metoder og dokumenter for å gi
  Min mail er følgende :ulrika.vanbonne@gmail.com
  Respekt
  N. B, jeg gjentar, ikke alvorlige avstå

  Svar
 16. ulrika

  Lån erbjudandeavpengarsnabbtpå48timmar:ulrika.vanbonne@gmail.com
  Finansiering av investeringer og lån til folk :ulrika.vanbonne@gmail.com
  Hei Mr og Mrs
  Jeg tilbyr lån til kommersielle organisasjoner og private,til en rente på 3%, og du vil få penger i 48 timer. Personlige lån, gjeld konsolidering lån, venture kapital, lån, student lån, hjem lån, eller lån for noen grunn! Jeg tilbyr lån alt d e€ 5000 til€ 800,000. For alle dine behov i forhold til renter og amortisering av betalinger og jeg vil være ved din støtte. Til slutt, for mer forståelse vennligst kontakt meg på : ulrika.vanbonne@gmail.com

  Svar
 17. INTESA SANPAOLO

  Trenger du et lån eller finansiering av noe slag? Har

  blitt slått ned av banken på grunn av dårlig kreditt? Har

  du ubetalte regninger eller gjeld? Vi har en god

  nedbetalingsprofil med lav rente på 3%. vår garanti for

  lån tilbudet er 100% og kun seriøse kunder For mer

  informasjon, ta kontakt med oss direkte via
  e-post: IntesaSanpaolo@financier.com
  kontor nummer: +393510894353
  intesasanpaolofinan.blogspot.com
  Intesa Seanpaolo Result

  Svar
 18. MR McCall

  Hei alle sammen, Har du vært på jakt etter finansieringsmuligheter for ditt nye hjem kjøp, bygging, eiendomsmegling lån, refinansiere, gjeld konsolidering, personlige eller forretningsmessige formål? Velkommen til framtid! Finansiering gjort enkelt med oss. Kontakt oss som vi tilbyr våre finansielle tjenester på et lavt og rimelig rente på 3% for lang og kort lån sikt. Interessert Søkeren bør Kontakt oss for ytterligere lån oppkjøp prosedyrer via send meg McCalldavid6@gmail.com

  Svar
 19. Andy James

  Er du en mann eller en kvinne du har vært på jakt etter et lån? For å utvide virksomheten eller sette opp din egen virksomhet eller til å nedbetale debitor huset husleien så da er vi svaret, Vi tilbyr lån fra 5000 til maksimalt 500,000,000.00 KWD, euro, dollar pounds med noen varighet som du har råd og eventuelle type lån forespurt av kunden må være slik som personlige lån Business lån Private lån og mer
  2% rente Kontakt oss via e-post: andyjameslending@outlook.com

  Svar
 20. Andy James

  Hallo
  Jeg tilbyr et lån på € 2000 til € 5.000.000 og noen er i stand til å betale tilbake med renter med en hastighet på 2%. Jeg gjør lokale lån og internasjonale lån til mennesker over hele verden. Hvis du er i reelt behov kan du kontakte meg via e-post: andyjameslending@outlook.com

  Svar
 21. bayportfinance@zoho.com

  Er du i behov av presserende økonomisk bistand til personlige formål, eller for din bedrift har behov for? Her er noen gode nyheter for deg. Vi tilbyr lån til enkeltpersoner eller bedrifter bedrifter på det laveste årlig prosentsats.
  Kontakt oss i dag for å få:
  *Hard Pengene Lån
  *Business Lån
  *Gjeld Konsolidering Lån
  *Personlig Lån
  *Virksomhet Ekspansjon Lån
  *Student Lån
  *Landbruket Utvikling Lån
  …Og mye, Mye mer
  Email:bayportfinance@zoho.com
  Takk

  Svar
 22. Leo Steven

  Jeg er Karin Harry. Jeg har et lån i mengden av 75000usd fra et lån utlåner. Jeg lovet å hjelpe ham annonsere sine tjenester til alle som har behov for lån. Ta kontakt med ham hvis du engang trenger et lån i tillegg. Leo Stevens Financial Company. e-postadresse: leo_stevens@outlook.com

  Svar
 23. magret james

  Hei, dette er å informere allmennheten at fru Magret James hederlig utlåner private lån har åpnet opp en økonomisk mulighet for alle som trenger økonomisk hjelp. Trenger du en presserende lån for å tømme gjeld eller trenger du et hjem lån for å forbedre din bedrift? Har du noen gang blitt avvist av banker og andre finansinstitusjoner ? Ser ikke lenger fordi vi er her for alle dine økonomiske problemer. Vi sikret lån 2% rente for enkeltpersoner , bedrifter og selskaper i en klar og forståelig måte, vilkår og betingelser. Ingen kredittsjekk hals, 100% garantert. E-post: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)

  Svar
 24. lendmark

  Vi er låne merke finansiell tjeneste innarbeidet, lånet långiveren, vi tilbyr både privat og jobbrelatert lån med kapital mellom summen eller 1 000,00 per 100,000.00 amerikanske dollar, EU euro eller pund for enkeltpersoner, bedrifter og samarbeide organer, uansett deres sivilstand, kjønn, religion, sted, men bør være lovlige midler i nedbetaling av lånet i den angitte perioden, og må være verdig tillit med renten så lav som 2%. Epost: lendmarkfinancialserviceInc@gmail.com

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *